keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Hiljaisuus..

Elämä heittelee kärrynpyörää vähän joka suuntaan. Mihinkään en ole päässyt asettumaan aloilleen, minkään näköistä rytmiä ei ole päiviin tullut. Aina eri aikaan eri paikassa ja silti haalin itselleni kokoajan lisää tekemistä ihan huomaamatta. Sinkoilen sinne tänne, unohtelen, mitä minäkin päivänä pitikään tehdä, joten ei ole kauheasti blogi käynyt mielessä.

Nyt kahden viikon sisään pääsen asettumaan aloilleen omaan asuntoon, joten varmasti päivärytmiäkin tulee ja aikaa, sekä kiinnostusta blogiin kirjoittamiseen toivottavasti tulee lisää.

Lyhyitä kuulumisia

Taas ollaan aloitettu valmennusrumba. Viime tiistaina oltiinkin kouluvalmennuksessa. Kuvajaa en valitettavasti saanut, vaikka olisi pitänyt. Niin hienoja kokoamisia tehtiin, että oksat pois. Tuntui, että oli eri hevonen alla.

Perjantaina taas valmennuksen merkeissä.

Kisoista ei ole nyt tietoa, kun oma tilannekkin niin auki. Mutta kyllä vielä tämän vuoden puolella kisataan!

Myös Deviin menee paljon aikaa. Ikää tulee ja liikunnan tarve kasvaa. Nyt ollaan jo vähän opittu uimaankin ja tänään siirryttiin "isojen poikien ruokaan" ;) . 20.7 meidät nähdäänkin ensimmäisessä match showssa. Todennäköisesti kaaos ja minä olen se, joka hyppii narun perässä, mutta opettelemaanhan sinne lähdetään!

Kuvat : Riikka Tuohimetsä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti