sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Flunssa flunssa ja flunssa ja ainiin ne kuulumiset..

Tänään olikin kahden hevosen liikutus edessä. Lupauduin liikuttelemaan parina päivänä Meku nimistä hevosta, kun hänen omistaja lähti reissuun.

Otinkin ensin alle Mekun ja mentiin ihan ilman satulaa käynnissä väistöjä ja voltteja, sekä pari ravipätkää. En Mekulla olekkaan aikaisemmin mennyt, olen vain nähnyt herran liikkuvan, joten oli taas hauska kokemus. Ja jälleen kerran, oli paljon helpompaa, mitä Seban kanssa :D

Vaikka menin vain käyntiä, mulle tuli kuuma ja tuntui ettei jaksa (ahh ihana flunssa) Mentiin kuitenkin reilu puoli tuntia. Tämän jälkeen oli vuorossa vielä Seba ja pähkäilin ja jahkailin, mitä jaksan tehdä. No satula selkään ja menoksi. Kokeilin myös remonttiturpista, joka osoittautui ihan hyväksi vaihtoehdoksi, kun paine tuleekin vain turvan alaosaan (jostain syystä Seba tuntui välillä ihan kirahvikaulalta :D. Tosin oma ratsastus oli ihan jotain alkeellista parunasäkkinä pomppimista. Mua ihan nauratti, miten voi tuntua niin perunasäkiltä, ettei ollenkaan jaksa pysyä edes laukassa mukana, saati sitten keskittyä ohjastuntumaan. Onneksi Seban alkukankeuksien jälkeen, se kuitenkin pidemmälläkin ohjalla malttoi ravissa rentoutua ja loppuun laukassakin, jonka jälkeen lähdettiinkin kävelemään loppukäyntejä maastoon.

Saisi tämä flunssa lähteä, niin pääsisi kunnon treeniin. Väen vängällä kuitenkin päätin, että olkoot olo vaikka mikä, minä mene ti hyppäämään!

Nyt en kuvia otellut, kun kaunis sadekeli, ei ole paras kuvauskeli. Mutta laitan alle muutaman ei niin onnistuneen otoksen.

PoJoinG

Tässä taistellaan, että kävelläänkö vai ravataanko


Parin vuoden takainen erittäin hieno hyppy. Ja nyt ainakin myötään!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti