tiistai 15. huhtikuuta 2014

Estetreenit 15.4

Tänään olikin taas hyppypäivä. Tultiin esteille kaarevilta linjoilta, mitä ei liikaa olla harjoiteltukkaan, mutta näköjään kannattaa, koska en liikaa rupeä häseltämään, kun on keskityttävä teihin :D

Alkuun Seba oli jopa laiskan oloinen ja herättelinkin verryttelemällä siirtymisiä. Muutaman hypyn jälkeen taas löytyi se intoa täynnä oleva pomppuponi. Treenissä olikin hyvä se, kun tiet olivat suurimmaksi osaksi lyhyitä ja suoristus jäin myös lyhyeksi, joutui välillä ottamaan aika lähelle estettä ja seba joutui oikeasti ponnistamaan myös ylöspäin.

alla oleva video sitten kertokoon loput, mutta itselle jäi sika hyvä fiilis!

Vielä edelliseen postaukseen (kurkatkaa, jos ette vielä ole katsoneet). Tuotteiden lisätietoja ja hintoja yms saa kysellä sähköpostin kautta hehorzze@gmail.com ja siellä voin sitten numeronikin antaa, jos tarve vaatii.

Tuotteita tosiaan löytyy eläimille ja ihmisille.
lrworld.com

http://www.lrworld.com/fi/tuotteet/tuotekuvastot/
yllä olevasta linkistä pääsette tuotekuvastoon

5 kommenttia:

  1. Et taaskaan myötää ja välillä esteen jälkeen nyit/nyppäsit taas suusta... Hyppäsitkö itekses vai käytkö seballa jossain valmennuksissa? Varmaan kannatais,vaikka sulla onkin tosi hyvä istunta & tasaista ratsastusta muuten esteillä ja seba varmaan on vaikee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vain myötää niin, että ohjat roikkuu. Jos nyppisin suusta, kyllä puomit kolisisi :) Ja esteen jälkeen on ihan hyvä jarruttaa eikös :D Seba vaan innostuneena siihen usein protestoi

      Poista
    2. Kyllä se istunnan mukana se ohja pitenee tiedoksi vain. eri asia jos vetäisin käsiä taakseppäin

      Poista
  2. Onko nuo tiet mielestäsi lyhyitä? Lähestymiset ovat pitkiä ja helppoja, samoin esteen jälkeen tilaa on vaikka muille jakaa ja tehtävä ei jatku. Ratkaiset muuten aina yhden askeleen lisää ennemmin kuin pois, oletko huomannut? ;)

    VastaaPoista
  3. Kyllä siellä suhteellisen lyhyitä teitä on ;) ei kaikki. ja ei siinä kauhean montaa metriä ole tilaa useamman hypyn jälkeen. toisessa päässä (ristikko okseri) kyllä on, muuten ei. Maneesikaan ei hirveän iso ole. video saattaa hämätä tilaa. Ja niin itseasiassa noin lyhyillä lähestymisillä (suoristuksella) tuleekin aika lähelle ja ylhäällä siitä lukeekin jos viitsit lukaista. Seba ennen hyppäsi "väkisin" vieläkin lähempää, kun ei kanttia ollut kaukaa ponnistaa :)

    VastaaPoista