keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Puomi-risrikko treeniä 26.3

Neiti oli alkuun tosi nihkeä ja sai aika kauan verkkailla, että Saatiin se kiva, rento eteenpäinpyrkivä Seba alle. Mentiin taas "pulu-meiningillä", Eli maisemia katsellen, ensimmäinen 30 min. En jaksanut asiasta rueta sen kummemmin tappelemaan vaan jatkoin vain ravi ja laukkapuomien menemistä.

Ravissa oli siis 5 puomia ja laukkapuomeja oli 3 + kahden laukan väli ja sen jälkeen yksittäinen puomi.

Niillekkin tuli välillä Sebalta ihan älyttömiä ratkaisuja! "Mä lähen nyt täältä kauuuuukaaa" Ja varmasti näytin taas siltä, että melkein olen mukana tehtävässä :D

Nää laukkapuomit on niiin pop!


Siitä se sitten lähtikin ja vaihdettiin laukkapuomit isoiksi ristikoiksi, niin olin sitä mieltä, että eipähän varmaan jaksa Sebaa kiinnostaa ristikot niin, että olisi liian innokas, mutta hupsista.. Eka hyppy ristikolle oli ihan järjetön! Siinä repesin minä ja kuvaaja Riikka, kun mentiin varmaan yli metrin kaarella!

Alle kuvia ja videonpätkä ja vielä sensuroimattona niin anonyymien ei tarvitse tulla siihen taas sitten ikäviä kommentoimaan :)

Kuvat tosiaan Riikka Tuohimetsän käsialaa.













4 kommenttia:

  1. Voitko antaa tohon videoon linkin kun ei näy? (:

    VastaaPoista
  2. Se on ladattu suoraan bloggeriin, eli siihen ei ole linkkiä. Kumma ettei näy

    VastaaPoista
  3. Ei näy täälläkään, näyttää vaan et ois videolta kaapattu kuva

    VastaaPoista
  4. Painavaa sitä kuvaa niin aukeaa video :) puhelimella ainakin toimii kun painaa niin antaa vaihtoehdon millä ohjelmalla haluaa avata

    VastaaPoista