sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kansalliset estekisat ÄseRa/Polleparkki 29.3

Kisat ohi! Mentiin siis alueluokka 90cm arvostelulla 367.1.

Ensinnäkin alkuun saatiin jo hyvä show aikaiseksi. Tallilla isä sanoi, "että tuo hevonen on ihan sekaisin" ja oikeassahan se oli. Kun päästiin itse kisapaikalle, isä sanoi, että "tuleekohan tuosta mitään". Hevonen kopista ulos, ja koppiin kiinni. Otin ihan rauhassa siinä suojia pois ja samalla harjasin, niin kuului vain räsähdys ja Seba juoksenteleekin parkkipaikalla esitellen itseään. Helposti katkesi ketjunaru.

Onneksi sitten hetken pyydystämisen jälkeen, Seba juoksi toisen hevosen luokse ja kun olin tutustumassa rataan, se kuitenkin isän kanssa käveli ihan nätisti, mitä nyt kerran kuulemma varpaat talloi :D

innostunut isä syöttämässä Seballe palkintoporkkanaa
Verkkaan tulikin yhtäkkiä kiire, mutta hyvin selvittiin. Verkassa hypyt olivat ihan jättimäisia, lähestymiset hyviä ja Seba tuntui taas niiiin innostuneelta. Onneksi itse osasin olla rauhallinen ja jännityskin katosi?

Ratakaan ei kauhean hyvin alkanut, kun lähtömerkin jälkeen jouduin odottelemaan, että edellinen ratsukko lähtisi tieltä pois. Siinä Seba jo hermostui ja mentiin vaikka minkänäköistä ristivastalaukkaa ennen maalilinjaa :D

Melkein jokaista estettä Seba tuijotteli, mutta onneksi pidin pohkeet kiinni, niin päästiin yli, vaikka Seba yrittikin hidastella. Este 4, oli sarja ja sen a-osa tippui. Pistetään senkin piikkiin, että vähän ollaan sarjaa treenattu. Muuten olen tyytyväinen hevoseen, mutta itsestäni tuntui, etten ollenkaan ole hypyissä mukana. Onneksi on rehellinen hevonen! Seba kyllä kuunteli kokoajan, vaikka yrittikin luistaa omia menojaan tuijottelun takia. En paljon kerennyt keskittyä kuin eteenpäin menemiseen, niin ristilaukkojahan siellä oli ja muunmuassa tuolle sarjan a-osalle tultiin ristilaukkaa.

Alla vielä video radasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti