torstai 13. helmikuuta 2014

Video ja kuvia humputtelupäivästä

Kuten kuvasta näkyy, tuli tallille meno matkalla hommattua Seballe yleisvyöhön pehmuste. Neiti kun on niin nirso "mä en ala jos yhtää nipistää, pullistan mun mahan kolminkertaseks"

Tänään lähti Riikka mukaan tallille pitkästä aikaa. Tarkoitus oli mennä maneesiin availemaan paikkoja eilisen rankan maastolenkin jälkeen. Kuitenkin multa oli jäänyt huomaamatta, että maneesissa oli varaus, joten jouduttiin menemään kentälle, joka oli raskasta suojakelin lunta.

Laukat jäikin sen sileän tien, ettei kaatuisi. Otettiin ihan kevyesti ravia, joka sekään ei meinannut oikein onnistua kentän kunnosta johtuen.




Loppujen lopuksi, en jaksanut ponia rueta "potkimaan" kentällä eteenpäin. Itsekkin puoliksi turhautuneena vain matkustelin kyydissä. Noin 20 min ratsastuksen jälkeen laitoin Riikan selkään ja lähdettiin kävelemään meidän harjoitusrata pellolla ympäri kävellen. Toisaalta ihan hyvä kevyt päivä, kun lauantaina on irtohypytystä luvassa. Olisihan sitä silti voinut edes kunnolla pystyä ravaamaan.

Kuten alla olevasta videosta näkyy, aika vaivalloisen oloista menoa. Suojalumi kun ei ole sitä kaikista paras pitoista pohjaa.. Ja tietysti se pakkautuu hevosen kenkiin aiheuttaen "korkkarit" eli tierat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti