perjantai 7. helmikuuta 2014

Peltorallia & Äiti tallilla mukana

Äiti ei pitkään aikaan ole tallilla ollut mukana, joten tänään hain hänet sitten mukaan.

Seba tunnisti heti että "jaa tää oli se jolta ihan varmasti saa jotain herkkuja" Ja oikeinhan se arvasi.. Oli oikein hemmoteltu hevonenn kuin sa pienen pussillisen syödä porkkanoita ja leipiä. Eipähän itse tarvitse hetkeen herkkuja antaa ;)

Seba spurttailujen jälkeen edelleen terhakkaana kerjäämässä äidiltä jotain hyvää.


Äiti kävikin heti alkuun Seballa vähän kävelemässä maneesissa, jonka jälkeen itse kipusin selkään, työstäen hieman siirtymisiä ja lisäyksiä ravissa. Lopuksi Seba oli oikein letkeä ja mukava ja lähdettiinkin sitten toisen tallilaisen kanssa hevosilla spurttailemaan pellolle. Kyllä taas tytöstä lähti poweria kuin pienestä kylästä. Ensin sainkin nätisti pidettyä Seban kaverin takana, jottei tule kisaviettiä, mutta Toisen kerran kun lähdettiin, niin Seba lähti kuin turusen pyssyn suusta ja jäi kaveri aika huolella jälkeen.

Kaikinpuolin kiva päivä ja äitikin nautti tallilla olemisesta. Innostui nyt, että käy vähintään kerran kuussa mukana :)

Täytyykin ladata puhelimeen ohjelma, jolla saadaan ensi kerralla sitten tieto, kuinka kovaa se meidän Seba kulkee! Tästä sain vinkin isäpuolelta ja innolla odotellen sitten ohjelman latausta ja ensi kertaa spurttailujen merkeissä!

2 kommenttia:

  1. hei! tätä blogia oon jo pitempään seuraillut, hyvä blogi! (: ois kiva saada jotain matskuu siitä vuokraajasta. kävitkös sä joskus ratsastamassa eppua (eilonwy)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En eppua, mutta samassa paikassa (kuohulla) kyllä kävin, missä eppu oli. Kävin siellä noin 2 vuotta. ratsastin enemmän niillä nuoremmilla

      Poista