tiistai 18. helmikuuta 2014

Katse blogin oikeaan laitaan! + Seba ja möröt

Sieltä löytyy vähän toivepostaus ehdotuksia!

eriväripää



Tämän päivän estetreenit peruuntuivat..taas.. Apukäsi eli auttaja jäikin tulematta ja yksin on niin iso turvallisuusriski hypätä. Kyllä tänään on niin sanoinkuvaamattomasti ketuttanut, koska on jo toinen vai kolmas kerta peräkkäin, kun joudun perumaan... Ja yleensä siksi, että joku ei pääsekkään mukaan auttamaan.

Olin jo niin innoissani, että Sebakin pääsee lemppari touhuunsa ja saadaan muutaman viikon jälkeen taas hyppyjä alle ja myös vaihtelua.

Käytiin sitten virkistys mielessä maastossa. Tänään jännää oli loiva oja, jossa oli lunta ja pari risua pystyssä.. ei yli sitten ei millään. 5 minuuttia siinä yritin, tuloksena Seba peruutteli, keuli ja pukitti. Loppujen lopuksi tulin alas ja talutin yli, eikä mitään ongelmaa. Huoh! Heti 20 metrin jälkeen tuli sähköboksi. Vai miksikä niitä sanotaan? Sellainen parakin näköinen. Mutta kauhistus kun se olikin punainen, siinä oli spraylla laitettu tekstiä ja sen koko hökötyksen edessä OLI PUTKI!! Siitä piti mennä pienen ponin kylkimyyryssä steppaillen ja puuskuttaen ohi, ettei vaan hyökkää kimppuun.

Kuva eiliseltä ilman satulaa ratsastelun
 alkuposeerauksia
Muuten oli oikein mukava lenkki. Vähän taas oli virtaa enemmän, mitä viime kerralla ja tuli enemmän steppailua yms, mutta käyttäytyä osattiin taas muuten aika mallikkaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti