tiistai 7. tammikuuta 2014

Se motivaatio?

Tässä lähiaikoina on ollut motivaatio ja sen hakeminen mielessä. Jotenkin kun ei perusasiatkaan onnistu (eli siis itse ei jaksa tarpeeksi keskittyä), niin heti sitä heittää sellaisen en jaksa asenteen.

"jos tänään vaan hölläiltäis mami?"


Tähän kyllä vaikuttaa myös se, että olen ollut töissä ja koulussa ns. pikkupätkiä. Sitten kun osan ajasta tottuu vaan olemaan, niin kun pääset töihin, niin huomaa työpäivän jälkeen, ettei meinaa mitään jaksaa ja varsinkin ratsastukseen keskittyminen herpaantuu, kun Seba ei todellakaan ole se helpoin. Pitäisi saada kunnon rytmistä kiinni.

Tietystihän tässä  toivoisi, että saisi kaikki päivät käyttää hevosteluun, mutta mistäs se rahat sitten. Nytkin kun työttömänä, JÄLLEEN KERRAN on, niin on aikaa Seballe ja jaksaa tehdäkkin. Tosin nyt kun olisi sitä motivaatiota, niin Sebahan on ollut kipeä.

Nyt ajattelinkin motivaation hakemiseen, keskittyä ihan niihin perusjuttuihin. Ne kun onnistuu ja molemmilla on hyvä fiilis, niin sitten taas vaikeutetaan jotain osa aluetta, mutta ei liikaa kerrallaan. Mietin myös sellaista, että 2x viikossa keskittyisi ihan urakalla ja tekisi niitä vaikeita asioita ja oikeasti tuuppaisi tai vaihtoehtoisesti estetreeni. Sitten taas siihen, kun Seban luonne on mikä on ja jos on kiukkupäivä ja väkisin rupeat vaatimaan haastavia juttuja, niin siitä saa kyllä sodan aikaan. Nimimerkillä 45 min tapelleena sain 5 min kivaa pyöreää ravia...

Hetihän jotkut sanovat ja ajattelevat, että "mene valmennukseen"! Varmasti menenkin niin paljon kuin mahdollista rahoilla kustantaa, mutta työttömänä kun on niin ei ihan joka viikolle välttämättä rahaa repeä. Toki tämä mennyt joulukuu oli aivan rahaton ja en kertaakaan päässyt valmennukseen. Kiitos töiden loppumisen ja tukien saannin kestämisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti