sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Raudanlujaa vääntöä!

Eilisen vapaapäivän jälkeen Seballa oli sellaista turhaa virtaa, joka purkautui siihen, että mun takki maneesin toisessa päädyssä oli kiinnostavampi kuin itse keskittyminen ja samoin välillä tuntui siltä, ettei se olisi huomannut mua kyydissä ollenkaan.

Otin gramaanit ihan sitä varten, että sitä ylimääräistä "pää ylös ja puluna eteenpäin" meininkiä ei tapahtuisi ja onneksi otin. Silti taistelin ja taistelin neitiä pohkeen ja ohjan väliin, koska en halunnut käyttää gramaaneita apuna siinä vaan halusin itse ratsastaa, enkä rullata päätä gramaaneilla. No ne vimeset 5 min sitten onnistui oikeasti rehellisesti, eikä melkein ja vähän sinneppäin.

Maneesissa oli myös 3 muuta ja en saanut päästettyä Sebalta liika energioita pois laukalla, kun aina jostain suunnasta tuli vastaan joku. Tyydyin vain muutamaan käynti-laukka siirtymiseen ja voi että mikä pingispallo mulla oli alla..

Yritin ja yritin hohhoijatella kyydissä ja olla iisisti ja leikitellä kuolaimella ja keksiä kaikennäköistä mutta akka vaan puree kuolaimeen kiinni ja varmaan mielesään hihitteli. Meno varmaan ajoittain näytti samalta, kuin alla olevat kuvat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti