maanantai 14. lokakuuta 2013

Koulutunti 14.10.2013 (video)

Olen nyt ruvennut ottamaan tunteja toiselta henkilöltä, koska edellisen kanssa ei oikein osunut ajankohdat yhteen vaikka kuinka kyseli. Tällä edellisellä kuitenkin aijon jatkaa estevalmennusten parissa, mutta jotta valmennuksiin ei tulisi hirveää väliä ja valvovaa silmää tarvitsen ( se tänään huomattiin) Olen  päättänyt koulupuolelle hankkia toisen.

Tämä kävi vähän vahingossa, kun pyysin häntä ratsastamaan Sebaa ja totesinkin, että hitto täähän toimii ja sain jo heti seuraavaan ratsastuskertaa vinkkejä, ja molemmilla, sekä minulla, että hevosella oli parempi olla. Tosin enpä noita vinkkejäkään liikaa ole saanut lähiaikoina.

Eksyin matkalla tallille agriin ja nyt oikeasti ostin sen hännän ja harjan selvitysaineen. Hivutussuojia katselin myös taakse, mutta cob kokoisia ei löytynyt kuin harmaita. pyh..

Tänään sitten halusin nähdä myös, miten tämä ratsastus sujuu nykyisen koutsini kanssa joten hän meni ensin selkään ja ihanaa oli katsoa, kun Seba oikeasti kulki ja paljon pätkiä rennolla fiiliksella, eikä liialla paineella.

Sebahan on vino ja kun sitä laitettiin kulkemaan suorassa, niin koutsille se protestoi kivoilla tempuillaan. Itse kun menin selkään ja korjailin samoja, Seba vain näytti nyrpeätä nokkaa ja naureskeltiinkin että aika mamman mussu hevonen kun antaa mulle niin paljon periksi ja anteeksi . Tosin en tällä ensimmäisellä kerralla itse saanut Sebaa kulkemaan yhtä hyvin, kuin mitä koutsi, mutta pätkiä tuli loistavasti ja oikein tunsin, kuinka neiti oli hyvä ja rento ja tyytyväinen.


Heti perjantaina jatkuu treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti