maanantai 23. syyskuuta 2013

Kuulumisia ja juoksutuksesta

Hei taas pitkästä aikaa..

Ei ole oikein ollut, mistä kirjoittaa, eikä kyllä materiaaliakaan. Meidän piti sunnuntaina osallistua joukkuemestaruuksiin, mutta joukkue purettiin, kun yksi sairastui ja minäkin jätin kisat väliin. Jos tuon olisi aikaisemmin tiennyt, olisi ehkä voinut mennä pienempiä luokkia hyppäämään. Mutta katsotaan mennäänkö ensi viikonloppuna oman seuran aluekisoihin.

Mulla myös arkisin kun olen töissä, menee päivät niin tiukille, että aina illalla kotona ja ei kerkiä kavereita nähdä. Eilen pidinkin Seballa ns. ylimääräisen vapaan, jotta kerkeän nähdä edes yhtä ystävääni.

Sitten hieman Seban juoksutuksesta. En tykkää aina juoksuttaa aina perustavalla, vaan keksin juoksutukseen vaihtelua, jotta kiinnostuskin säilyy, eikä samaa rinkiä tarvitse mennä. Toissapäivänä nakkasin vain neidille joustot selkään ja siitä kuolaimiin kiinni. Sillä tavoin Seban saa hyvin eteenalas.
Juuri juoksutettu sivuohjilla


Juoksuttelin myös ravipuomeja ja siitä video alla.Sebaa on helppo juoksuttaa vaikka uraa pitkin, kun lähtee vain reippaasti kävelemään ja johtaa vähän liinalla. Voidaan tehdä vaikka millaisia koukeroita. Eipähän käy tylsäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti