keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

iloa ja surua ja niitänäitä.

Kyllä. Seban vuokraaja muutti kauemmas tallilta ja nyt onkin sitten hieman hankalampaa hänelle tallille kulku.. Onneksi tämä on väliaikaista, mutta kuitenkin " raastavaa"

Aikaisemmin kerroinkin että omassa elämässä tapahtunut kaikennäköistä ikävää. Nyt sanon jippii! Yksi todella masentava asia on korjaantunut. Olen tässä viimeiset 3 päivää ollut kokoajan iloinen, vaikka osa asioista vielä kalvaakin mieltä.

Kaksi rakkautta.


Sebakin siirtyy pikkuhiljaa öiksi sisälle, kun on nyt ollut yöt ulkona. Osa ihmisistä on aina tässä "Miksi pitää reenattavaa hevosta ulkona?" tai " minä en ainakaan pitäisi" yms. Minä pidän sitä suurena plussana jo siitä, että ulkona oleminen on aina parempi hengitykselle, vaikka tallissa ilma kiertäisikin hyvin.

Tänään piti olla estetreenit, mutta ne peruuntuivat, koska en saanutkaan apuria paikalle, vaikka aluksi piti. Onneksi en ole näistäkään niin kriittinen, onhan meillä aikaa treenata. Ollaanhan me vasta alue-tasolla ja kisata ei kuitenkaan kokoajan.

Kysymyksiä ja " Mitä haluatte kuulla", eli kysymyksiä on tullut aika kivasti, mutta vieläkin toivoisin lisää! Antakaa näppäinten ja aivonystyröiden sauhuta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti