torstai 9. toukokuuta 2013

Yskää, yskää ja yskää.

Niinkuin otsikko kertookin.. Seba selvisi flunssasta. Vai selvisikö? vieläkö se vaiva? Neiti yskii sillointällöin, ei edes joka päivä. Tässä on nyt mieleen tullut jopa puhkuri. Seuraan vielä pari päivää tilannetta ja olen sitten yhteyksissä eläinlääkäriin. Taas vaihteeksi.

Vai johtuuko tämä vain keväästä, kun on taas ruennut pölyämään? Vai onko tosiaan vain niin, ettei se kaikki räkä ole lähtenyt flunssan jäljiltä?

Ostan nyt ainakin Seballe valkosipulin lisäksi c-vitamiinia, jonka pitäisi auttaa, jos on jotain hengitysongelmia. Tosin ihan normaalisti Seba hengittää, eikä puuskutakkaan reenin jälkeen normaalia poikkeavasti.



Inhottavaa, mutta minkäs teet..
Onko kellään vastaavanlaisia kokemuksia? Kun päällisin puolin hevosessa ei ole näkynyt muutoksia juuri kunnon suhteen tai pirteyden.

1 kommentti:

  1. Taitaa olla "sukuvika" tämäkin ;) Meillä ollut vastavaa ongelmaa viime talvena (ja itseasiassa sitä edeltävänäkin). Alkoi tammikuun lopussa ja kesti oli tooodella pitkäaikainen riesa´:/ Pitkään oli epämääräistä yskähtelyä. Kahdesti tähystettiin, limaa oli. toisella kertaa lääke vasta alkoi purra. Paranemisia!

    VastaaPoista