perjantai 31. toukokuuta 2013

Korpilahti seuraeste 30.5

Huikea fiilis ei voi muuta sanoa!


Seba oli kokoajan hyvin ratsastettavissa. ensimmäiseen luokkaan 70cm verkkasin vain 5 hypyllä, koska neiti tuntui tosi superilta. Radalle mennessä hieman jännitystä taas havaittavissa, mutta ensimmäisen esteen jälkeen rupesin itsekkin skarppaamaan ja mietin vain aina seuraavaa estettä, enkä sitä, mitä se hevonen tekee ja kyttäilee. Sarjaesteelle suunnitellun tieni meinasin unohtaa, joten sinne kaarre tuli vähän hassusti mutta onneksi sain hypyt kohdalleen. Arvostelu oli A.1.0 ja puhdas rata tuli ja ruusuke kotiin tuliaisiksi.

pahoittelut kaukaa otetuista videoista mutta kyllä niistä näkyy

70CM RATA 


80cm Ajatuksenani oli ottaa vain ihan pari hyppyä. Otinkin niitä vain 3, koska eka hyppy meni aika susille. niin otin sitten vielä peräperään pystyn ja okserin. Radalle lähtiessä mietin että perusrataan keskityn rauhassa ja jos neiti väsähtää niin ei haittaa. Hups. Kohta oltiinkin uusinnassa ja olin aivan puulla päähän lyöty. Taas yritys keskittyä vain esteisiin ja niille tuomiseen. ( olen hermoheikko radalla ja usein keskittymiseni herpaantuu) Tällä kertaa ei. Muurille tuli jo perusradalla hieman kyttäilyä ja jouduin vähän neitiä hoputtamaan.  Saman varmistin uusinnassa. PUHDAS RATA TAAS MITÄ IHMETTÄ?


Ainiin ja vielä rataan tutustuessani en huomannut uusinnan viimeistä estettä mutta onneksi katsoin pari rataa muilta niin otettiin sitten sekin mukaan!

80CM RATA





Otin uusinnassakin varman päälle pitemmät tiet joten aika ei riittänyt sijoitukseen, mutta se ei ollutkaan tarkoitus vaan puhtaat radat. Ei olla kertaakaan saatu Seban kanssa kahdesta luokasta puhdasta rataa joten olo on erittäin hyvä!

70cm palkintojen jaon jälkeen

80cm verkkaan odottelua

1 kommentti: