perjantai 24. toukokuuta 2013

Hyppytreenit!

Ne meni hyvin ja huonosti..

Eilen siis hypättiin Seban kanssa hieman rataa.. esteet olivat radalla sen 80-100cm. Hevoseen olen erittäin tyytyväinen, koska ratsastettavuudeltaan se oli ihan SUPER! sai hyvin kiinni, käskystä lähti eteenpäin. Ainut miinus ehkä näkyi innokkuudessa siinä, että tuli hieman mutkittelua ennen joitakin hyppyjä ja hieman pientä selkä kaarella laukkapukkiloikka rodeota. Se oli kuitenkin niin pientä, ettei haitannut keskellä rataa mitään.

Hieman oli taas neidin etujalkojen kanssa ongelmia, jos mentiin liian lähelle, niin ei meinannut hyppy nousta tarpeeksi ylöspäin.

Jos kyydit järjestyy, olisi tarkoitus lähteä seurakisoihin 30.5 Korpilahdelle, hakemaan hieman taas ratoja alle, mutta sitä ennen vielä täytyy alkuviikosta hypätä jotain, niin saadaan vähän tuntumaa, myös minä siihen, että hahmotus esteelle tuomiseen taas muistuu mieleen, etten vain ratsasta estettä kohti ja anna hevosen yrittää hoitaa askeliaan. Tämä nimittäin ei Seban kanssa onnistu, vaan täytyy itse mallata laukka esteelle sopivaan hyppypaikkaan. Jostain syystä mun keskittyminen ei joka esteellä tuohon riitä. Mutta TOISTOJA! Niin kyllä se siitä.

Jasmiina otti meistä paljon kuvia joten enjoy!

Tää oli Seballe haastava, ilmeisesti noiden palikoiden hahmottaminen alhaalla oli vaikeaa.






AINIIN!! ÄÄNIÄ KEHIIN ELI KÄYKÄÄ ÄÄNESTÄMÄSSÄ ALLA OLEVASSA LINKISSÄ MUA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti