sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Hupsista

Mullahan olis ollut teille Sebasta muutamaltakin päivältä kuvia puhelimessa.. Mutta menin ja pudotin sen kahvikuppiini, joka oli täynnä ja tättärää, sinne jäi kuvat. Noh onneksi niitä saa lisää. Mitään juurikaan kummallista ei tällä viikolla ole tapahtunut.

Maanantaina oltiin koulutunnilla ja laitoin Seballe valmentajan pyynnöstä baucher kuolaimen. Pikkuisen vaikeaksi homma meni, kun neiti tajusi taas, että tähän voi purra kiinni ja voin pistää vastaan. Sitäpä se olikin sitten tunnin loppumetreille asti. Aina kun hetkeksi sai toimimaan niin taas sama homma ja kaikki alusta..arghh.. Reeniä reeniä vaan lisää ja juuri tuolla baucherilla, niin ei pelhamia tarvitse kokoajan käyttää.

Ohjeeksi saattiinkin paljon juoksutusta sivuohjilla ja sivuohjat napakalla ja reippaasti eteen, jotta saadaan neiti tukemaan kuolaimeen persus alla.

Torstaina laitettiin vielä Seba hokkikenkään ja ensi kerralla sitten talvibootsit alle.

Viime syksyinen uusi tuttavuus Crozny, jota toiden kautta pääsin vähän kokeilemaan, miten ratsun hommat sujuu. Ruuna oli siis vielä aivan alkutaipaleella koulutuksessa. Varustusta kun ihmettelette, niin maastoiluhommia vain tehnyt suurimmaksi osaksi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti