maanantai 4. maaliskuuta 2013

Super, super ja vielä kerran super!

Kaunis tyttö

Seba on nyt muutaman päivän ollut todella super! Taisi rokotuksen jälkeiset vapaa päivät tehdä pääkopalle hyvää! Tänään oli alusta asti omalla moottorilla toimiva, rento ja kuuliainen neiti. Maneesiin tuli ratsastuksen alussa muitakin ja silloin hieman keskittyminen herpaantui, mutta muuten ei voi kuin kehua. Niin hienoa letkeää ravia alusta asti, ettei oikein meinannut taas uskoa, että oma pieni tuittupää on alla.

Seba tosin tänään vahvisti, että kisoihin hommataan punainen rusetti häntään. Oli sen verran luimullaan korvat, kun muiden ohi mentiin ja yhtä suomenhevos ruunaa meinasi muutaman kerran monottaakkin. Aina silloin tällöin Seba äksyilee muille, mutta onhan se hyvä varmuuden vuoksi se punainen rusetti laittaa, ettei satu vahinkoja.

Huomenna jos töiltäni kerkiän, menen estetunnille. Ensin ei pitänyt huomenna mennä töihin, mutta todennäköisesti menenkin. Keskiviikkona ainakin on luvassa kouluvalmennusta. Pitkästä aikaa valvovan silmän alle koulupuolella, ihanaa! Tosin toivotaan ettei tämä flunssa enää tästä pahene!

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä treenailuihin! :) Ovat kyllä sisarukset niin samanlaisia joissain aisoissa ;) Meillä päädytty myös tuohon punaiseen rusettiin hännässä kisapaikoilla. Kisapaikan jännitys ja ahtaat verkat/ohi suhisevat vieraat hevoset saavat Sepillä ärsytys kynnyksen ylittymään. Sellaisia mulkaisuja tulee välillä, että parempi olla varuillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on vähän vähitellen ilmennyt tuo monottaminen, varsinkin jostain syystä näitä ruunia kohti :D

      Poista