keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Mieletöntä

Eilen kävin Seballa pellolla, tarkoituksena taas hakea vähän rennompaa meininkiä.. Alussa oli taas aika jännittynyttä menoa, mutta yhtäkkiä Seba hoksasi, että täällähän voi mennä iha rennostikkin. Mentiin pätkiä hangessa ja päästiin myös laukkailemaan ja ravailemaan pellolla meneviä reittejä, ilman hirveää häsläystä ja kipitystä. Neiti jopa liiteli nätisti kaula kaarella, mikä oli mulle ihan uutta, että antaa senkään vertaa periksi.

Fiilis taas kutakuinkin tätä luokkaa! Ehkä vielä joku päivä maastoillaan yksinkin turvallisemmin!


Fiilis oli ihan mieletön, molemmat nautittiin ja lopussa sain jopa antaa ravissa pidempää ohjaa, ilman että vauhti kiihtyy.Muutaman kerran Seba kyllä säpsähti olemattomia, mutta muuten ei sikaillut, joten tuollaiset pienet säpsyilyt eivät haittaa ja oikesataan musta tuntuu, että ne kuuluvat Seban olemukseen muutenkin, koska ei me aina maneesissakaan  päästä mukamas niin pelottavan puomikasan ohi, ilman kyttäilyä, vaikka se on aina samassa paikassa.



Meille on siis tosiaan pellolle aurattu rata (raviradan tyylinen) ja pellon taakse kiertävään metsään menee myös aurattuja reittejä.

Laukkakisojen ryhmälämmittelyä radalla. 29.12.2012
Maanantaina Seba saakin aloittaa muutaman päivän loman tai kevyemmän jakson rokotuksen ja raspauksen merkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti