perjantai 11. tammikuuta 2013

Mitä minulle kuuluu?

Tälläkertaa näin päin!


Vaihtelu virkistää, ja itsestäni en kummemmin postauksia ole tehnyt!

Tällä hetkellä olen kipeänä, mutta se on nyt se sivuseikka kuulumisiini. Eron myötä olen "muuttanut" takaisin äidin luokse väliaikaisesti, vaikka olisikin vielä helmikuun ajan tuo oma kämppä alla. Maaliskuussa sitten rupean katselemaan omaa kämppää. Koulussa olen aikuisopistossa ja suurin osa opiskeluajasta, menee työharjoittelussa ja sen teen pollenpotkussa pollenpotku.net 

Liikkeen pihassa on myös hevosia, joita satunnaisesti ratsastelen ja jostain syystä varsinkin niitä osaamattomampia ja kurittomampia tapauksia. Jostain syystä nuo Seban taustat leijailee siihen, että olen se ensimmäinen, joka laitetaan näiden "ongelmaisten" selkään. Vieläkään en kyllä ole kohdannut yhtä pahaa tapausta, kuin Seba ja niin vaikeaa ratsastettavaa. Sen myötä olenkin todennut myös muille, että Seba on oikeasti vaikea, jos haluaa  että se kulkee halutulla tavalla. Tietysti taas riippuen kuka haluaa sen mitenkin kulkevan, mutta jos nyt puhutaan siitä, että se kulkee oikeinpäin ja työstää itseään joka lihaksella, eikä takajalat jää talliin.

Koulussa vietän päiviä 1-2x viikossa ja joskus koko viikkokin menee vain työharjoittelussa. Ensimmäisinä arvosanoinani sain työharjoittelun osalta, kahdesta eri osiosta numerot 2 ja 3. Tuo kolmonen kyllä piristää mieltä!

Eron myötä myös sosiaalinen elämäni on parantunut. Rajusti sanottuna, kerrankin saan niitä nähdä kaikkia ihmisiä, joita haluan nähdä! Ja tätä asiaa ei tarvitse sitten sen enempää rueta puimaan!



Vaikka ns. uusi elämä tuntuu niin tyhjältä ja tosiaankin uudelta, sekä epätietoiselta, kovasti tässä yritetään suunnata vain ylöspäin. Kunhan nyt jaksaisi tuon koulun panostaa loppuun asti hyvin, niin sitten voi taas suunnitella uusia tuulia. Edetään vaihe kerrallaan!

Postauksen ei ole tarkoitus olla mitenkään synkkä, vaikka se ehkä siltä saattaa vaikuttaa. Fakta vaan on Fakta.

Ainiin ja sainhan mä tossa oman autonkin! JEE! Kiitos isi!

KYSYMYKSIÄ SAA LAITTAA TULEMAAN JOKO MINUUN, TAI SEBAAN TAI MEIHIN MOLEMPIIN LIITTYEN! JOS KYSYMYKSIÄ TULEE TARPEEKSI, TEEN NIISTÄ KYSYMYSPOSTAUKSEN, MUUTEN VASTAAN VAIN HENKILÖKOHTAISESTI! LIIAN HENK KOHT KYSYMYKSIIN EN VASTAA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti