torstai 13. joulukuuta 2012

Pikaisia kuulumisia

Hirveästi en taas koneella ole ollut, joten anteeksi vähäinen postaaminen. Töissä ja tallilla mennyt jos jonkin verran aikaa.

Seba on nyt ajoittain ollut kuralla, mutta on muuten pirteä ja normaali oma itsensä. Tänään hainkin neidille sitten maitohappobakteeria, jos auttaisi. Neidin maha saattaa olla myös vain jossain vaiheessa päivää sekaisin, mutta muuten ihan normaali. Tallin omistajan kanssa siitä juteltiin ja tarkkaillaan tilannetta, jos tuo maitohappobakteeri ei asiaan auta. syötän sen nyt ensin vain kuurina ja jos helpottaa, syötän vähän pitempään pienempää annosta. Seba kuitenkin on stressiherkkä ja nyt on tullut uudet valmennuskuviot kehiin, niin voihan se stressistäkin johtua. Mahahaavaa en uskalla edes epäillä, mutta sitäkään vaihtoehtoa ei voi tietenkään kokonaan sulkea pois. Tarkkaillaan tilannetta. Yleensä mahahaavan oireena on suorituskyvyn laskeminen, mutta tänään ainakin neiti oli ihan huippu. Ensin ei meinannut ottaa koko tuntumaa vastaan, mutta lopussa mentiin niin super pyöreänä että huhhei!!

Kävin läpi Ingan valmennuksessa käytyjä asioita ja sainkin hommat toimimaan, niinkuin piti. Lopuksi neiti pääsikin pellolle vähän huvittelemaan, kun mentiin sinne hankeen ravailemaan ja laukkailemaan pikkupätkät. Tämäkin tapahtui ilman pukkeja, mikä on ihme. Ja jopa käveltiin kotiinpäin, vaikka neiti oli yksin.. Vähän tietysti piti hösöttää, niinkuin aina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti