lauantai 29. joulukuuta 2012

2012

lyhyesti ja ytimekkäästi..

1. Kaikista mahtavinta on ollut se,että kaverini tuli samalle tallille ja olemme päässeet yhdessä paljon maastoilemaan ja Sebakin on paljon mukavampi maastossa nykyään. Pukkisarjoilta ei silti aina vältytä, mutta uskaltaa nykyään jopa enemmänkin laukata,eikä aina tarvitse olla pää punaisena jännityksestä,että mitäs tällä kertaa tapahtuu.


26.5.2012


2. Tallillemme tuli myös valmentaja hevosensa kanssa, jonka valmennuksissa olen käynyt aikaisemminkin ja nyt on helppoa taas valmentautua ja sitä mukaa intoa valmennuksiin taas enemmän. Tästähän tietysti seuraa se, että ollaan kehitytty perus asioissa paljon. Myös esteillä!

3. Pikku takapakkia löytyy myös, nimittäin mätäpaise Seban poskessa ja klinikka reissuhan siitä tuli Samoin Seba keväällä kaatoi itsensä entisen vuokraajan kanssa ojaan ja maha aukesi satulavyön kohdalta ja 5 tikkiä oli tulos, sekä pitkä satulattomuus.

4. Kuolain ongelmaan selvyys. Esteillä kun olipaha ongelma, etten saa Sebaa esteiden välissä kiinni,eikä maastossa ollut jarruja. Pelhami osoittautui tähän hyväksi, mukava Sebankin suulle, vaikka ensin epäilin, ettei Seba siitä tykkää.

5.Suurena plussana tallillamme rupesi loppu vuodesta käymään valmentamassa myös Inga Bjugg, joka on osoittautunut meille hyväksi valmentajaksi. Uuden vuoden jälkeen jatketaankin taas Ingan valmennuksia!

6. Miinukseksi jää uuden hyvän vuokraajan löytäminen. Mutta josko sekin hoituisi ensi vuoden puolella.

Huomenna sitten tallille skabailemaan tallin kesken, kuka se onkaan nopein. Jos nyt pakkanen ei vie sitäkin iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti