torstai 29. marraskuuta 2012

Kouluvalmennus

Tälläkertaa olikin sen meille uuden valmentajan valmennus. Valmentaja oli siis Inga Bjugg. Ja täytyy sano että IHAN HUIPPU. En tosiaan maksanut turhasta! Olin valmennuksen jälkeen ihan muissa maailmoissa, kun ihmettelin, miten paljon saa omien korvien väliin tavaraa yhdeltä kerralla. Wautsi! Ohjeeksi saatiinkin treenata tehokkaasti joka kerta ja kevyemmät liikutukset ovat niin, että samaa reeniä paketissa, mutta vaikka sitten vain kymmenen minuuttia. Maastoilu ja juoksutus tietysti saavat kuulua ohjelmaan.

Saatin myös sellainen palaute, että samanlailla kun valmennuksessa reenataan koko talvi, on hevonen kuin uusi kesällä.

Kävin muuten ostamassa myös tuossa uudet nahkaiset chapsit, ruskeamustat ja estesatulaan uudet jalustinhihnat nylonvahvistuksilla.

Huono kuva. eipä löytynyt parempaa, mutta näkee värin.

2 kommenttia:

  1. Minkälainen valmentaja tuo Bjugg on :)? Millaisia harjoituksia teetti jne? Hyvältä kuulostaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me keskityttiin nyt lähinnä mun istuntaan ja siihen että Seba on varmasti ohjan ja pohkeen välissä paketissa. Kyllä vähänkin kun käsi liikahti niin tuli heti muistutus. erittäin napakka, kertoo miksi pyytää ja mitä ja miksi tehdään ja mitä. juuri niin mun tyylinen valmentaja kun voi vaan olla. ihan super. Teettää tehtäviä laidasta laitaan. joskus pelkkiä perusjuttuja ja joskus vaativia tehtäviä. Hannelle piti ennen mua valmennuksen ja mitä kerkesin nähdä ne meni laukassa siksak sulkua. Inga ratsastaa,kouluttaa ja valmentaa paljon nuoria hevosia. Se korjaa aina istuntaa joka on tosi hyvä

      Poista