torstai 4. lokakuuta 2012

Tunnin pitoa Seballa

Eilen pidin Seballa tuntia ja ajatuksena oli saada ratsastajan istuntaa paremmaksi ja Seba kuuntelemaan paremmin hänen apujaan. Jos ette jaksa lukea niin sanon jo heti että ONNISTUTTIIN!

Ensin alkuverkattiin ihan väistöin ja voltein ja ympyröin, jonka jälkeen otin Seban liinaan, ratsastajalta jalustimet pois ja ohjia pidettiin kädessä vain ns. maun vuoksi, jotta ratsastaja pystyi keskittymään istuntaan, eikä sinne hevosen etuosaan ja asetukseen jne..

Saatiin ihan hurjasti korjattua ratsastajan istuntaa.

Kun otin Seban liinasta pois ja ratsastaja( Tietyistä syistä en sano nimeä, ettei tule siitä kommenttia tai epäselvyyksiä) ja Seba jatkoivat laukalla samaa hommaa, mutta ilman liinaa ja ohjastuntuman kanssa. Seba hieman innostui touhusta ja sieltä tuli pieni jänisloikka ja ratsastaja tippui.

Mitään ei sattunut ja jatkettiin sitäkin paremmin lopputunti! Sebakin oli tippumisen jälkeen ihan hämillään, että mitä nyt kävi.

Seba joskus ehkä "vähän" unohtaa ratsastajansa kun innostuu.

Ratsastajalle kehut, kun saatiin huima harppaus tunnilla eteenpäin. Wau!

Eilen hieroin Sebaa hieman kovemmin kumisualla liikutuksen jälkeen ja neiti oli ihan huuli tötteröllä ja nautti ja välillä hieroi minua ylähuulellaan takaisin.

Sunnuntaina pääsenkin sitten itse kouluvalmennukseen.

1 kommentti:

  1. Video ei jostin syystä näy. yritän laittaa sen uudelleen tänään

    VastaaPoista