lauantai 20. lokakuuta 2012

Seban tämänhetkiseen reeniohjelmaan kuuluu...

1. Juoksutus lisääntyy ja aloitamme nyt myös juoksuttamaan alkuverryttelyksi sivuohjien kera, jotta heti saadaan neiti pyöristettyä ja hakemaan heti ulko-ohjan tuelle. (ulkopuolella siis vain sivuohja kiinni ja liina sisäpuolen kuolainrenkaasta läpi satulaan/juoksutusvyöhön kiinni ) Ei siis tarkoita sitä, että jokapäivä juoksutan alkuverryttelyksi.

2. Paljon väistöjä

3.takapää jumppaa ympyrällä. Peppu sisäpuolelle ympyrää ja ulkopuolelle ympyrää.

4.Joka askellajissa asettelua myös ulospäin.

8. "Kylkien venyttämistä" joka ratsastuskerralla, eli pitää saada Seba rehellisesti ja reilusti taipumaan, kun osaa lintsata heittämällä takapäätä ulospäin, jos ei ole tarkkana.

5. Vähintään viikoittain kouluvalmennus (yritetään nyt tästä sitten kanssa pitää kiinni!! Mutta riippuuhan se valmentajastakin miten kerkeää)

6.Esteillä tekniikkatreeniä lähes koko talvi.

7. Nyt kun vihdoin sain sen juoksutusvyön ostettua, niin ohjasajo tulee sillointällöin lisääntymään treeneihin.

MAHDOLLISIA MUUTOKSIA!

1. Kevään saapuessa, tarkoitus olisi samalla kyydillä valmentajan kanssa käydä Robbyn estevalmennuksissa.

2.Jos äkillinen rahatilanteen muutos tulee tapahtumaan, Seballe todennäköisesti tulee ylläpitäjä tai talli vaihtuu, mutta se ei ole vielä ihan ajankohtainen, vaan talven/kevään mittaan se selviää.


Siinä nyt kutakuinkin pääpiirteittäin treenailujuttuja.
Ja hei laittakaa ihmeessä postaustoiveita ja kysymyksiä, jos jotain kysyttävää on! Ensi viikolla saan ehkä kouluvalmennukseen kuvaajan taas mukaan, niin saadaan taas materiaalia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti