keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Håkanin valmennus ja estetreeni.

Aloitetaan nyt vaikka sillä, ettö Seballa on pahin kiima ikinä ja sen on huomannut näinä kahtena päivänä. Valmennuksestakaan ei sen kummoisemmin sanottavaa, käytiin perusjuttuja ja hieman käyntiväistöjä. Seba ei oikein keskittynyt ja minuakin aluksi hieman jännitti.

Seba ja pelottava yleisö

Sain kuitenkin hyviä treenaus vinkkejä jatkoon ja Hacku huomasi myös hevoseen vaikuttavan virheen istunnassani, nimittäin olkapääni ovat kääntyneenä eteenpäin, jonka takia käteni helposti menee vaakatasoon, eikä nyrkki pystyssä.

Minna oli kuvaamassa joten kuvat ja videot puhukoot puolestaan.. Mitään kovin hienoa kouluratsastusta ette sieltä löydä..

LINKKI VIDEOIHIN JA KUVIIN

Tämän päivän estetreei valmentajan kanssa oli vielä kamalampi.. Mentiin samaan aikaan valmentajan kanssa ja hänen ruunalleen Seba kokoajan tarjosi peräpäätään..kyllä, myös vauhdissa. Joten voi sitten kuvitella sen keskittymisen määrän.. Maneesiki oli täynnä märkiä länttejä kun neiti vähän ruikki..

Mentiin pääty ympyröillä kaarevasti puomi-kavaletti-puomi tehtävää, joka olikin todella..siis TODELLA haastava meille. Samalla piti Seban ponnistaa ja kääntyä.

Toisella pitkällä sivulla oli puomi-pysty-puomi-pysty-puomi-pysty-puomi linja, jonka pystyt olivat korkeimmillaan 100cm ja Seba suoriutui siitä hienosti!Lävistäjällä oli myös yksi tasaokseri noin metrin korkea. Mentiin näitä tehtäviä vähän sikinsokin ja täytyy sanoa, että kyllä oli rankkaa.. Oltiin molemmat ihan hiestä märkänä. Alkuverkaksi mentiin puomi-pysty linjaa ravipuomeina.

Inspiraationi kirjoittamiseen tänään on vähän hukassa..

Ainiin!! Kävinhän tänään uudella tuttevuudellakin ratsastamassa. työssäoppimispaikallani on 120cm korkea poni, jolla on pientä omapäisyyttä ja pukitteluongelmaa, varsinkin laukannostoissa. Käyn nyt silloin tällöin silläkin ratsastelemassa. Oli kyllä hauskaa mennä ponilla,vaikka ei se Sebakaan kovin suuri ole.

Jotenkin e nyt ole näihin kahteen päivään niin tyytyväinen.. Håkanin valmennuksestakin odotin enemmän, mutta ehkä vaadin hieman liikoja.. Ja kyllä väsymyskin painaa jo niskassa, kun on ollut rankemmat pari viikkoa takana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti