torstai 20. syyskuuta 2012

Kunjan loukkausta

Löytyi netistä aivan järkyttäviä juttuja minusta ja Sebasta.. Olen kuulemma hypännyt Seballa, kun sen jalka on ollut rikki. Olen saanut kuulemma kisoista huomautuksia hevosen väärin kohtelusta. En koskaan!!

ratsastukseni on karua katsottavaa ja sitä on kuulemma kauhisteltu... Kyllä taas juttu lentää terveisin ht.netti.

Hyppään Seballa kuulemma liian isoja esteitä jne.. kysynpähän vaan että mitä ihmettä?? Olen kohta kolme vuotta mennyt Seban kanssa 70-90cm tasoa..Satunnaisesti isompaa ,joka on normaalia ja joskus harvoin olen korkeutta hypännyt. irtohypyttäessä kyllä pistän isompia esteitä, mutta siinä Seballa ei ole mitään ongelmaa..

Hajotan kuulemma myös hevoseni.

Kukaan ei näköjään täällä haukuilta säästy!

"Valitettavasti kyseinen ratsastaja on kyllä saanut palautetta ratsastuksestaan mutta mielestään ei tee mitään väärin, blogissaankin taitaa nyt tuore teksti aiheesta olla, tosin ei ihan siinä muodossa miten todellisuudessa mutta kuitenkin. Turha on sellaiselle ihmiselle mitään sanoo joka ei näe itessään mitään vikaa."

Joo kyllähän on näköjään palautetta saatu paskaa selän takana puhumalla! Kukaan ei ole minulle tullut mitään sanomaan.

Eihän toi hevonen liiku missään videossa oikein päin? Onnettoman näköstä ratsastastamista, anteeks vaan

"Sebasta olisi tarkoitus tehdä estehevonen, ainakin 110cm tasolle." Blogista pongattu.. Oikeastiko tuolla hyppytyylillä meinaa isommille radoille..? Hmm....

 

4 kommenttia:

  1. Hyvä pikku vinkki: Lopeta Ht.netissä käyminen, perseestä muutenkin koko sivu, ainakin foorumin osalta. Ei siellä muuta kuin pahoita vain mielensä ja kasvata omaa "vitutuskäyrää". :D

    VastaaPoista
  2. Eli ignooraa suosiolla tollaset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä se nyt kiinnostaa kun samalla tallilla tollasia puhutaan :D naurettavaahan tuo on

      Poista
    2. Aa okei, ymmärsin että kyse on nyt vain ht.netistä, mutta kurjaa :(

      Poista