sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kato Heta, oon kouluheppa!

..Joo näin se Seba taisi maastossa tänään ymmärtää. Jos ei lasketa pukittelua alamäkeen???? Hyvässä lykyssä koko hevonen lentää ympäri.

Laitoin pitkästä aikaa Seballe maastoon hackamoret. ja ylipäätänsäkkin hackamoreista on ollut taukoa monta kuukautta.. Alussa oli taas sellainen olo, että Seba vain säheltää ja on kuin peura ajovaloissa, mutta toisin kävi. Neiti oli oikein rento ja kuuliainen, pientä intoilua lukuunottamatta..Niin ja niitä pukkeja.

Mentiin niin ihanilla hiekkateillä ihan rennosti ilman mitään paineita. Otettiin pitkiä ravipätkiä ja pari laukkapätkää. Seba oma-aloitteisesti vaihteli kokoajan laukkoja eestaas..hyvää jumppaa. Samoin käynti-ravi siirtymiset olivat tänään Seban mielestä in!
Hempeily ja pusutuokio


Välillä tyttö oli niinkin letkeä että meni hienosti eteen alas niin pitkää ravia kun kintuista vaan lähti. Aina se vaan on yhtä hieno tunne. (Seba ei yleensä oikein rentoudu maastossa)

Lopuksi vielä vähän reenattiin jyrkässä mäessä peppulihaksia.

Lähden muuten ensiviikon lauantaina Turkkiin lomailemaan, joten silloin ei postauksia ole luvassa. Viikon verran saatte vielä höpinöitäni kestää, ennen kuin postaustaukoa tulee.Toivottavasti tytöt pitävät huolta pikku neidistä sillä välin ja muistavat, että SEBALLA ON SYNTTÄRIT 24. pvä tätä kuuta ja muistavat antaa paaaaaljon pusuja ja herkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti