torstai 2. elokuuta 2012

Tuplaheppailua

Aamulla oli sovittu klo 9 kengitys, mutta kun niihin aikoihin menin tallille, oli kengittäjä jo viimeisen jalan kimpussa.. Olipas kivaa, kun ei tarvinnutkaan tuntia seistä neidin kanssa käytävällä. Päästiin sitten heti hommiin ja menin ihan vain maneesiin ottamaan askellajit läpi. Neiti oli tosi rento ja laukka rullasi yllättävän hyvin. Lopussa tuli ravissa myös mahtavia pätkiä!

Tallilta suuntasinkin sitten toiselle tallille ratsastamaan Xyleneä. Kyllähän noita kilometrejä taas auton mittariin kertyi. X oli kolme kertaa parempi, kuin viime kerralla ja rentoutuikin paljon nopeammin. Otettiin myös enemmän laukkaa ja koko ratsastuksen aikana ei tullut kuin kaksi pelleilykohtausta, jolloin jouduin kääntämään X:n ympäri. Ravissa saatiin paljon rentoa pätkää, jolloin neiti oli edestä taas höyhenen kevyt ja jopa asetti itse jo itseään vasempaan kierrokseen, mikä on ollut hankalaa.

Vasen laukka on edelleen todella tasapainoton, mutta oikeaan sujui paremmin. Veinkin X.n omistajalle sivuohjat niin joutuu neiti laukkaamaan suorana, eikä pääse kääntämään laukassa itseään ulospäin niin rajusti.

Lopussa X jo hieman väsähti, kun oli ollut niin hyvin kuulolla ja keskittyneenä, niinsiitä seurauksena tuli sitten pari kuolaimeen kiinni junttaamista ja tahti ei meinannut säilyä.. Otin sitten pienet ravipätkät molempiin suuntiin niin, että sain neidin kulkemaan nätisti..

KUVIA OTETTIIN TAAS MILJOONA JOTEN MAHDOLLISESTI JO ILLALLA KUVAPOSTAUS TULOSSA!! VIIMEISTÄÄN HUOMENNA!

Kuva edelliskerralta vasemmasta laukasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti