perjantai 31. elokuuta 2012

Ensimmäinen pohdinta/mielipide postaus

Kuulin itsestäni puhuttavan aivan KAMALIA asioita, jotka ovat nyt pari päivää pyörineet päässäni. Siitä myös johtuu, että parina päivänä ratsastuskaan ei ole oikein kiinnostanut, kun on ajatukset olleet ihan muualla.

Ratsastustyylini on kuulemma sellainen, että Vedän ohjista, potkin ja samalla HAKKAAN raipalla..Aika rajua tekstiä. Noin ei hevoselle tee kuin eläinrääkkääjä. Lisäksi kuulemma karjun ja huudan ja pidän tunteja,vaikka en osaa omallakaan hevosellani ratsastaa.. Kyllä on ketutus nyt suuri!!

Kyllä. En arastele komentaa hevosta kovalla äänellä. En arastele käyttää pohjetta,raippaa tai ohjia, mutta tuollaista ei voi liioitella. Jos asia olisi näin. Tuskin minun annettaisiin pitää Sebaa ja vähintäänkin se hevonen olisi kipeä ja vihainen ja haluton liikkumaan.
Rakastan hevostani ja hevoset ovat suuri osa elämääni,mikä pistäisi minut tekemään noin, kun törkeästi väitetään?


Mielestäni Seba ei kovin kärsivältä näytä ja jokaisella on oma tapansa hevosten kanssa. Minä en arastele, mutta en myöskään hakkaa yms.. Tapani on aina ollut samanlainen, joten kumma, ettei sitten muualta ole useamman hevosen omistajalta kuulunut tällaista.

Ratsastan hevosta hevosen mukaan. Seba kuuntelee paremmin kun on jämäkkä ja osaa välillä ärähtääkkin, kun taas jonkun toisen hevosen kanssa pitää olla mahdollisimman pienet avut ja joku hermostuu, kun korottaa selässä ääntä.

Seba ei todellakaan ole hevonen helpoimmasta päästä ja sen voi todistaa moni. Oikeastaan erilaisilla ihmisillä se toimii erilailla ja jos vaaditaan, tosiaan täytyy tehdä töitä. Lisätään siihen vielä Seban lyhyet hermot. Itse olen sen perusasioista eteenpäin kouluttanut ja ITSE OLEN TYYTYVÄINEN joten kenenkään ei tarvitse tulla sanomaan tuollaisia asioita!!

1 kommentti:

  1. Noi on kyl tosi kurjia, mäkin oon saanut kuulla musta ja Woobysta puhuttavan vaikka mitä, mm. että sillä on selkä ja jalat paskana ja että se on ihan hullu koska syötän sille liikaa kauraa enkä osaa ratsastaa niin miten mulla on hevonen! :D Ne ihmiset jotka noita sanoo on kateellisia ja säälittäviä, ei kannata välittää. Omistaja tuntee hevosensa paremmin ja valmentajat puuttuu jos joitain apuja tekee väärin. Jätä omaan arvoonsa. :)

    VastaaPoista