torstai 5. heinäkuuta 2012

Vaahtokylpy

Tänään käytiin Seban kanssa vaan kävelemässä maastossa pitkin ohjin, kun oli niin paahtavan kuuma. Kyllä paarmatkin näköjään hoksasi kuumuuden, puhumattakaan muista ötököistä. Seballa monesti meni hermot ja siitä seurauksena se lähtikin ravilla ötököitä karkuun päätä vispaten. Ei ollut kovin rentouttava lenkki tuon ötökkämäärän takia, mutta hengissä selvittiin silti. Olipahan neidillä ainakin liikettä kintuissa, kun eihän siellä voinut paikallaankaan olla.

Alussa Seba rupesi peruuttelemaan puskaan, vaikka missään ei näkynyt yhtään mitään. Päästiin onneksi jatkamaan matkaa ilman suurta tappelua.

Lenkin jälkee pesinkin Seban kokonaan shampoon kera ja kumisualla hinkaten. Oli neidin ilme näkemisen arvoinen kun nautti täysin siemauksin! Viileää vettä ja kumisuka. varmasti helpotti ötököiden aiheuttamaa kutinaa. "turha" pesuhan se oli, kun tietysti heti piti päästä piehtaroimaan, mutta se nyt oli jo arvattavissakin.

Seballa on jonkin verran päässyt mahakin kasvamaan, kun on nyt puolikesälomaillut, jos näin voi sanoa? Ei siis olla oikeastaan mitään rankkaa reeniä tehty, eikä edes joka päivä. Täytyy taas aloittaa kilot pois kuuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti