maanantai 14. toukokuuta 2012

13.- 14.5

Heti enimmäisenä sanon, ennen kuin katsotte videon, niin ei ole mitään parasta katsottavaa. Istuntani ei nimittäin näytä kovin hyvältä,varsinkaan esteiden jälkeen. On jäänyt hyppääminen aika vähälle ja se kyllä näkyy.

Joka tapauksessa sain tänään taas kaverin mukaan tallille ja sattumalta maneesikin oli tyhjä, joten tilaisuus piti käyttää hyväksi ja laittaa esteet kasaan. En koskaan ole Seballa hypännyt kotona trippeliä, joten nytpä on sekin tehty. Laitettiin toiselle pitkälle sivulle trippeli ja toiselle yhden laukan sarja. Sarja oli ensin pysty-pysty, jonka jälkeen pysty-okseri.

Trippeli oli korkeimmillaan metrin luokkaa ja sarjan okseri oli lopuksi 120. Sebalta tuli vähän pukkejakin siellä täällä, kun minä olin niin "ilkeä" ja jarruttelin menoa, vaikka Seba olisi halunnut mennä. Tein pienen virheen, kun ollaan niin vähän hypätty ja nostettiin este kuitenkin noinkin korkeaksi, niin tuli muutama kielto. Ekalla kerralla Seba hyppäsi sen hyvin, mutta oli jo niin väsynyt, että sen jälkeen tuli muutama kielto. Eihän sitä siihen voinut jättää ja lopussa päästiin se taas kaksi kertaa peräkkäin yli, kun otettiin sarjan ensimmäinen este pois. Ne videot ovat kännykässäni, joten siirrän ne sitten vaikka ensi postaukseen, kun en jaksa nyt piuhoja viritellä.



Paljon kehuja Seballe, kun niin rehdisti hyppäsi, vaikka itse keikuin kyydissä ihan miten sattuu. On se vaan joskus rehellinen hyppääjä. Nyt Seba on irtohypännyt parin kuukauden sisään enemmän, kuin mitä ratsastajan kanssa, niin oli taas vähän hakemista. Oli kyllä väsynyt hevonen reenin jälkeen ja niin olin kyllä minäkin.


Eilen siis sain Seballe kokeiltua kuolaimia. Patti on laskenut poskesta, eikä Seba arista sitä enää. Menin ilman satulaa ihan vain askellajit läpi, sen kummempia vaatimatta. Kunhan lönköteltiin. Fanny olikin eilen kuvailemassa rentoa meininkiämme. Videossa on myös pai pätkää eiliseltä.







5 kommenttia:

  1. apua, miten saat noi isommatki esteet näyttämää niin helpoilta hypätä , keposesti meni yli !:)

    VastaaPoista
  2. ei vitsi miten sä kimpoot takas tonne kyytiin kiellon jälkee :D sinnikkäästi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo :D Tossa, missä seba kieltää ja näyttää et tipun niin jäin toho kaulalle roikkuu ja kaveri tuuppas takas kyytii :D Olin aika apina tänää..saa nähä mite ens kerralla :)

      Poista
  3. haastoin sut! :) http://kisamatkalla.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista