maanantai 2. huhtikuuta 2012

Seban uusi ennätys

Kaverini halusi lähetä eilen tallille mukaan. Päätimme sitten tallilla yhdessä väsyneenä irtohypyttää Sebaa. Irtohypytys menikin sitten korkeushyppäämiseksi ja Seba hyppäsi uuden ennätyksensä, 140cm. Ai että saan ola ylpeä siitä otuksesta!



aloitettiin ihan jostai  80cm okserista ja hyvin saatiin senttejä lisää. Ensin 140cm okseri tippui kahdesti, koska en tajunnut heti pidentää tarpeeksi sarjan väliä. Olin siis laittanut kujaan kahden laukan sarjan. ensimmäistä estettä pidin pienenä (70cm) jotta se vain rytmittäisi Sebaa seuraavalle esteelle. Loppujen lopuksi väli osui kohdalleen ja puhtaastihan se mentiin!

Kun Seba hyppäsi 130cm niin helpon näköisesti niin olihan se pakko nostaa sinne 140. Ennen Seba olisi irtohypytyksessä kiellellyt metrin kokoisellekkin esteelle. Olen niin onnessani, kun neiti on saanut hurjasti itseluottamusta ja rohkeutta lisää.

Lopuksi hypytin vielä Sebaa pikkuesteillä (n80cm) toiseen suuntaan, jotta saatiin toiseenkin suuntaan niitä hyppyjä.. Oli neiti aika maitohapoilla!

Tänään kävikin yksi vuokraajaehdokas kokeilemassa Sebaa ja menikin sillä kivan rennosti ja kevyesti, niin oli todella hyvä palauttava reeni! Ja hei.. Saatiinhan me siitä kokeilijasta uusi vuokraaja, joka aloittaa nyt käymään Seballa kerran viikkoon!

Ihan hyvä, että voi sen 2 vp pitää tallilta viikossa, kun tänään alkoi uusi työkin! saa edes sen 2 huilipäivää tallilta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti