perjantai 2. maaliskuuta 2012

Tässä se tulee : Suuri muutos elämäämme!

Löntystelyä

Niinkuin aikaisemmin sanoin, niin iso muutos on tulossa! Muutamme Seban kanssa huhtikuun ensimmäinen päivä takaisin Killerille, mutta eri talliin. Menemme pieneen kivaan 8 hevosen yksityistalliin. Syinä ovat muunmuassa halvempi tallivuokra ja parempi sijainti. Pääsen tästä pyörälläkin kesällä tallille, niin säästää hurjasti bensojakin! Saas tosin nähdä monesti jaksan pyörällä mennä, kun autokin on :D Mutta tosiaan tallille matka pienenee jollain 10km, niin mikäs siinä. Menemme nyt myös puolihoitotalliin, joten karsinan siivous tulee "uutena" juttuna, mutta karsinan siivoaminen on mielestäni kivaa.(Ei kyllä silloin kun on kiire)

Kaupanpäälliseksi saa paikanpäällä järjestettäviä alue,seura ja kansallisen tason kisoja, niin eipä aina tarvitsekkaan lähteä kulettamaan! Killerin huippu maastoja myös odotan. Ei ole ihanampaa paikkaa maastoilla!

Nyt sitten tapahtuneeseen. Eilen en käynyt tallilla, koska kaverini lainasi Sebaa maastoiluseuraksi omalle hevoselleen. Eli toisin sanoen kaksi kaveriani lähtivät maastoon ja lainasivat Sebaa. Seba oli käyttäytynyt oikein mallikkaasti, yhtä säikähtämistä lukuunottamatta.

Tänään sitten itse lainattiin kaverilta heppaa ja käytiin toisen kaverini kanssa maastossa.. Olipas hankalasti selitetty? :D Mutta kuitenkin, ei tehty pitkää lenkkiä, koska tiellä tuli vastaan traktori, joka pöllytti lunta ja piti hirveää meteliä. Käännyttiin sitten suosiolla, ennen traktoria, jottei tarvitse turhan takia rueta hevosia stressaamaan. Mentiin yksi kumpu ylös ja Seba ponkaisi raviin, niin valuin pepun päälle ja oli lähellä etten luisunut kyydistä, mutta onneksi kerkesin ottaa harjasta kiinni. Tuohan vain nauratti, koska olin niin positiivisin mielin lähtenyt Seban kanssa maastoon ja positiivisin mielin tulin poiskin. Neiti oli super. Otti aina itsekseen pikku ravipätkiä muuten vaan ja kun otti edellä olevaa Moonaa hieman kiinni.

Ihanaa oli! Enpä olisi uskonut, että noin kivaa on mennä ilman satulaa maastossa, mutta Seba taas yllätti käyttäytymisellään. Mentiin lopuksi vielä maneesissa askellajit läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti