torstai 8. maaliskuuta 2012

Satula selässä!!

Joo huono kuva, aurinkoa vasten ja puhelimella otettu mutta kuva kun kuva.

Tänään uskalsin kokeilla Seballe satulaa selkään. Laitoin karvapehmusteen satulavyöhön ja en kunnolla kiristänyt vyötä. Pistin sitten sivuohjat ja lähdin ensin kentälle taluttelemaan Sebaa ja katsomaan, ärtyykö haava kävelystä. Eipä ärtynyt. Ei myöskään ravista, eikä laukasta, joten pitkästä aikaa sain juoksutettua Seban kunnolla sivuohjien kera.

Kokoajan olin kyllä varmistelemassa,ettei haava vaan ole auennut. Kävin lopuksi vielä selässä ravailemassa. Oli todella outoa istua oman satulan kyytiin, tuntui, etten vuoteen ole käynytkään ratsastamassa satulalla!

Vanha kuollut iho kyllä karsiutui haavasta pois, kun kuitenkin sen verran iho liikkuu siellä satulavyön alla. Haava oli vähän punainen, tai oikeastaan vaaleanpunainen (aikaisemmin oli harmaa kuollut iho), mutta ei ollut auennut mistään, eikä Seba aristanut sitä. Nyt kun kuollut iho lähti pois, niin odottelen taas viikonlopun yli, ennen kuin uudestaan laitan satulan selkään. Haluan edetä todella rauhassa, enkä hosu satulan kanssa, ettei vain tule takapakkia.Seba näytti yllättävän hyvältä satulan kanssa. Oli jopa hevosen näköinen, eikä mikään banaanin muotoinen puikula :D

Kenttä oli kyllä liukas ja huomasi muistakin hevosista, että varoivat kentän pohjaa.. Siksi meno on tuollaista hipsuttelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti