torstai 2. helmikuuta 2012

Uusi tuttavuus alle ja menoksi!

Nyt kun on niin vähän ollut tallilla pakkasten takia, niin sinne on jo hinku päästä. Tänään on kuitenkin Jempun vuokrauspäivä, niin Seballa en pääse menemään, mutta kaverini Fanny ehdotti, että lähtisin kokeilemaan hänen hevostaan. Kyseessä on Seban "paras kaveri" lämminveritamma Moona. Tarkoitus olisi mennä maneesissa kevyesti koska pakkasta on tällä hetkellä -28c. Toivottavasti vähän kerkeää lauhtua tässä parin tunnin aikana.Ainakaan koon puolesta ei pitäisi tulla ratsastuksellisia ongelmia, koska Seba ja moona ovat melkein saman kokoisia. Moona on aavistuksen pienempi.

Moona oli nykyisellä tallillamme jo, kun menimme sinne ja asustelee Seban vastapäätä olevassa karsinassa. Aina ohimennessään Seban ja Moonan on pakko tehdä tuttavuutta. Seba ei mene Moonan ohi, ilman että ne hetken saavat haistella. Seba ja moona olivat vain muutaman viikon verran samassa tarhassa ja sen jälkeenhän tämä todellinen rakkaus syntyi :D Jouduttiin ottamaan Seba pois samasta tarhasta siitä syystä, että Seban pitäisi syödä paljon vähemmän heinää kuin Moonan ja Sebahan muuten sitten söi Moonankin osuuksia.. Maastossa Seba myös seuraa Moonaa kuin hai laivaa, ja eilen sitten piti jo kentälläkin Moonaa seurata :D

Sain kaveriltani luvan laittaa pari kuvaa Moonasta ja hänestä.

Terhakka tyttö

Jotain samaa Sebasta ja Moonasta löytyy, kummatkin ovat hellyydenkipeitä pusumonstereita!

Pakkaspäivän paistattelua
Eilen käytiinkin Moonan ja Fannyn kanssa ilman satulaa loimet päällä käppäilemässä pellolla ja hetki mentiin myös kentällä. ratsastettiin varmaan vain joku puoli tuntia, koska ei meinannut tareta enää mieltymyksen rajoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti