keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Äänestys on päättynyt!

Fanny oli kesällä ottanut Sebasta laitumella unikuvia!

Eniten toivottiin. Tässä äänestystulokset:

1. Videopostaus
2.Varustepostaus
3.Minäpostaus
4. Postaus Seban näkökulmasta
5.Kisapostaus

Minäpostauksesta tajusin, että eihän minulla tuolla sivuissa ole edes minä osiota, joten teen "postauksen" joka on se uusi minä-sivu!

Videopostauksen teen erikseen ja se jääköön nähtäväksi teille, millainen siitä tulee!

Varustepostausta kun yllättävän paljon toivottiin, niin luettelen teille perusvarusteeni, erillisenä postauksena!

Seba oli toissapäivänä kuulema yskinyt kamalasti, mutta käskin Jempun sitten laittaa iltaruokaan valkosipulia ja eilen neiti ei yskinyt kuin kerran. Ilmeisesti vähän nämä pakkaset vaikuttavat kun niin kovia ollut ja äkkiä lauhtuu ja nopeasti taas kiristyy..ei ihme että keuhkot koetuksella.

Ostin Seballe eilen oman valkosipuliopöntön, sekä BE-vitamiinia. Riimutkin tarttui matkaan, mutta olivat epäsopivat, joten käyn ne vaihtamassa. Käytiin Fannyn kanssa taas kahdestaan tallilla ja päätettiin lähteä käymään pellolla ja hangessa. Seba oli yllättävän nätisti, mutta kerran kun se stoppasi ja peruutteli, otin ohjasperät käteen, näppäsin kaulalle, pistin pohkeet kiinni ja karjuin jotain "perkele tästähän mennään" Fanny nauroi kuollakseen, koska Seba oli lähinnä näyttänyt siltä, että "joojoo no mennään nyt sitte, oo jo hiljaa" Päästiin taas jonkin matkaa rauhassa , kunnes alkoi steppailu,poikitus ja muu hösellys. Otin kunnolla kerran ohjista ja karjasin taas, niin olipas muuten helppo hevonen koko loppupeltoilun.

Mentiin sitten vielä kääymään maneesissa, otin itse ensin askellajit läpi ja sitten Fanny kokeili Sebaa. Sainkin hyviä vinkkejä ja taas eräänlaisen analyysin. Fanny kun ratsasti ja teki ne vinkit, mitä minun käski tehdä, niin sehän toimi. Niillä siis jatketaan. Fannykin sanoi, että Seba ei ole helppo. Viimeinen kommentti oli "Tulispa munki hevosella ratsastaessa näin hirvee hiki"

Niin ja tosiaan toissapäivänä kävin Moonalla maastossa Fannyn ja Niinan kanssa. Oli aika mukava reissu, kun oli niin lauha keli!

1 kommentti: