lauantai 7. tammikuuta 2012

osuva lausunta!

Orilta pyydetään, 
ruunalle sanotaan
ja tammalle lähetetään hakemus kolmena kappaleena

Tästä vauhdista,tunteesta ja lumenmäärästä haaveilen. Ehkä Sebakin oppii joskus käyttäytymään niin hyvin, että kärsii päästellä ilman pelkoa. Kuvassa 5 vuotta sitten lv-ruuna Ajax, jota kyseisessä kuvassakin opetin laukkaamaan.


Voiko enää osuvampaa sanontaa olla. Ainakaan meidän kohdalla. On tietysti päiviä jolloin noita hakemuksia ei tarvitse lähettää. Eilen niitä olisi tarvinnut sitten allekirjoitella kokoajan. Oli hieman kiire käydä tallilla, kun poikaystäväni heitti minut sinne ja kävi samalla isänsä luona kylässä. (Asuu ihan tallin lähellä) Poikaystävälläni oli myös reenit illemmalla ja meille päivällä yhtäkkiä ilmestyi vieraita, jonka takia tallille lähtö venyi. Olihan minullla puolitoistatuntia tallilla aikaa, mutta neiti oli juuri sillä päällä, että tänään ei huvita keskittyä, eikä kuunnella. Juuri kun Seba alkoi toimimaan ja aloin itsekkin innostua, niin piti ratsastus jo lopettaa. No onneksi sentään sain sen kuuntelemaan, ettei ihan kesken ratsastus jäänyt.

Menin gramaaneilla ja keskityin paljon jumppailemaan. mentiin väistöjä sekä käynnissä ja ravissa, sekä käynnissä myös avotaivutusta. Ravissa mentiin ihan muutaman askeleen verran uran sisäpuolelta uralle väistöä.

Laukassa neiti vasta rupesi toimimaan. Oli rento, Laukkasi pitkää rentoa laukkaa, eikä jäpittänyt ja kuunteli avut hyvin. Mentiin vain maneesia ympäri ja isoja ympyröitä hieman periaatteella eteen-alas. Sitten saatiinkin liidokkaat, reippaat ja rennot loppuravit, joihin oli hyvä lopettaa.

Huomenna jos kerkiän päiväsaikaan tallille, olisi tarkoitus mennä hieman pellolle hankitreenaamaan. Ehkä sitä ennen verryttelen maneesissa, koska tänään oli neidin vapaapäivä ja virtaa voi olla kiitettävästi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti