keskiviikko 4. tammikuuta 2012

estetreeniä

"Äiti älä viiti pelleillä ku meitä kuvataa"

Pitkästä aikaa päästiin taas hyppäämisen makuun. Kaveri pääsi tallille auttamaan, joten mentiin pientä rataa, joka oli rakennettu neljästä esteestä. pitkillä sivuilla yhdet ja lävistäjällä pysty-pysty sarja.Verryteltiin ensin ristikolla, jonka jälkeen hyppäsin pariin otteeseen okserin, jonka jälkeen mentiin vielä sarja erikseen, ennen radan aloitusta. Menin kahdenlaista rataa. Ensin 4 esteen ja sen jälkeen 5 esteen.

Minua jostain syystä jännitti aivan hirveästi hyppääminen ja muutaman kerran unohdin hengittääkkin. Kaksi kertaa meinasi tajukin lähteä sen takia. Hyppäämiset sujui kuitenkin odotettua paremmin vaikka neidillä oli aivan hurjasti virtaa ja jarrut oli välillä ihan hukassa. Jouduin pari kertaa ihan kunnolla nykimään ohjista, jotta saadaan jotain kontrollia touhuun. Eihän Seba koskaan kovaa mene, mutta lähtee kontrollista muunmuassa painamalla päänsä alas ja painaa samalla kädelle rajusti, sekä yrittää poukkoilla sinne tänne. Poukkoileminen näkyykin alla olevasta videosta, jossa huudankin " Sebaaaa". Hieman meni neidillä välillä jalat solmuun, kun ei maltettu keskittyä ihan 100%



Täytyy ruveta hyppäämään taas enemmän, kun on jäänyt nyt aika vähälle. Saadaan minun jännitystä pois pikkuhiljaa. Seba on kyllä hypännyt oikeastaan vain paremmalla tatsilla, mitä vähemmän olen hypännyt. Mutta vähän hyppääminen taas kostautuu hieman minulle. Onneksi tänäänkin saatiin positiivinen reeni aikaan, vaikka jarrut olivatkin ihan hukassa.

Saatiin kaveriltani (joka on seuraillut minun ja Seban touhuja alusta alkaen), paljon kehuja, miten Seban hyppytyyli on parantunut! Alla siitä tyylinäyte!
Kuva on huono, koska kamerallani ei saa tunnetusti maneesissa hyviää kuvia, mutta kyllä tuosta selvää saa!

alkukäppäilyjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti