perjantai 30. joulukuuta 2011

Blogihaaste

Haasteen sain Anniinalta

Vuosi 2011, seuraavaa odotellessa - HAASTE

  Idea on se, että listataan 10 parhainta, hauskinta, ihaninta, kamalinta, mutta mieleenjääneimpiä tapahtumia vuodelta 2011, ja toiveita, odotuksia tai miksei lupauksia vuodelle 2012. Sitten haastetaan vähintään 3 henkilöä tekemään sama, ja korostetaan miten muutkin saa sen tehdä! :D Haastan Jempun, Riikan ja Sinin

1. Uusivuosi eli 1.1.2011 Jolloin tapasin poikaystäväni ja en kadu sitä päivää!

2.Apassionatareissu kaverini kanssa helmikuussa. Ekaa kertaa reissasin junallakin! Oli kyllä mahtava show.

3.Ajokortin saaminen heinäkuussa oli tietysti huippujuttu! Sekä teoria, että inssi ekalla kerralla läpi!

4.18- vuotis syntymäpäivä oli kyllä omaa luokkaansa. Kiva ja erikoinen reissu, kun isovelikin oli sitä mukana juhlistamassa baarissa ja kävi dj:ltä pyytämässä kappaleen minua varten.

5.Kävin ensimmäisissä kansallisissa kisoissa Seban kanssa heinäkuussa. Mentiin tosin alueluokka 90cm joka ei kovin hyvin mennyt, mutta isoimmat kisat ne meille oli, mitä ollaan menty!

6.Sitten pieni kamala muisto tähän väliin, kun kaverini hevonen potkasi maastolenkillä Sebaa etupolveen ja käveltiin noin 2 kk, vaikka polvesta ei mtn erikoista löytynyt. Polveenhan jäi hieman turvotusta, joka ei vielä ole onneksi haitannut.

7.Sain tietää, että pääsen Tampereelle hevoshierojakouluun, jonka jälkeen kävikin niin että en menekkään sinne, koska en pysty maksamaan sitä koulua.

8.Koulun lopettaminen maaliskuussa. Se oli oikeastaan "hyvä" idea, koska niin huonoilla arvosanoilla ja niin vähäisillä kursseilla en olisi päässyt sieltä ikinä pois :D Koskaanhan koulun lopettaminen ei ole hienoa, mutta järkevintä se tässä tapauksessa oli. Vielä järkevämpää olisi ollut, jos olisin mennyt toiseen kouluun. Esimerkiksi ammatilliseen.

9.Muutto omaan asuntoon poikaystävän kanssa on ollut aika mullistava juttu. Ei olekkaan äiti enää paasaamassa ja käskemässä. Täytyy myöntää että on kyllä välillä äitiä ikävä.

10.Kaikista parastahan on, että nyt taas olen ollut enemmän tekemisissä kavereideni kanssa ja saanut vanhojakin kavereita takaisin ihan yhtäkkiä! JEE!



Toiveita odotuksia ja lupauksia

Ahkerampaa valmentautumista varsinkin koulupuolella, koska on jäänyt hieman vähäiseksi.

Oppisopimuksella töihin/opiskelemaan

Haluan uuden auton! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti