sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Taas niin iloinen !!!

Nyt taas toiveikkaana eletään tarvitseeko sittenkään toista vuokraajaa ottaa.Jemppu oli vanhempiensa kanssa jutellut ja pystyykin jatkamaan 2x viikkoon vuokrausta, Jemppu kun on LOISTAVA vuokraaja isolla L:llä, niin olen enemmän kuin mielissään tästä asiasta. Tämä myös meinaa, että saan taas vanhat  3 vapaapäivää tallilta, kun Seban vapaapäivä lasketaan mukaan. Tosin aina en joka viikko pidä sillä vapaapäivää,riippuen mitä touhuillaan.

En tiedä, miten Seba reagoisi moneen ratsastajaan. Kavereita kun sillointällöin käynyt kyydissä, ei ole sanonut mitään, mutta mitäs jos 3 eri ihmistä käy säännöllisesti. Meneekö sillä pasmat sekaisin eri ratsastustyyleistä ja kun kaikki erilailla eri asioita vaativat? Ehkä parempi pitää se yksi vuokraaja?!?

Tänään Seba oli jo oikein mallioppilas :) Pikkuisen oli vielä laukan jälkeen kipikipi karkuun ravia, mutta onneksi suhteellisen nopeasti rauhottui. Poikaystävänikin pääsi ihan itsekseen kävelemään Seballa loppukäynnit. Eilen tosiaan Sebaa kävi nuori nainen testaamassa, mahdolliseksi vuokrahevoseksi ja Sebahan kipitteli vähän väliä alta karkuun ja keskittyminen oli ties missä milloinkin. Ajoittain kuitenkin oli onneksi kiva ja loppua kohden kokoajan parani. Oli ihanaa katsoa omaa hevosta, joka liikkuu puhtaasti ja ihan tohkeissaan ja tekee mielellään töitä (silloin kun malttoi keskittyä ) :D
Kokeilija sanoi Sebaa hankalaksi, mutta rehdiksi hevoseksi.Ei kuulema osaa huijata. Tämä on toisaalta totta. Ei se osaa esimerkiksi leikkiä, että menee nätisti pää alhaalla, vaan se joko menee siellä tai sitten ei.

Nyt pitäisi saada taas joku meitä kuvaamaan tallille. HALUAN UUSIA KUVIA! Sekä videoita.

1 kommentti:

  1. Minä tuun heti kun se mun laturi saapuu postissa. Sitä ennen on vähän vaikee kun ei saa ladattua akkua :S vois ottaa sellasii ihania syyskuvia.

    VastaaPoista