lauantai 22. lokakuuta 2011

Koostevideo fullcheek kuolaimella



Tuossa siis lupaamani koostevideo eiliseltä. Enpä paljon muokkaillut ja editoinut ja otin muutenkin ihan satunnaisia pätkiä!

Tänään sainkin Seban vuokraajan eli Jempun mukaan tallille. Ajatus oli hypätä niin tarvitsin jonkun auttamaan esteiden kanssa. Jemppu myös kuvasi ja kuvia ja videoitakin tänne tulossa!

Mentiin ennen puomi-ristikko-puomi tehtävää verryttelyksi, jonka jälkeen jatkettiin kolmen esteen innarilla. tarkoituksella oli suhteellisen lyhyet välit ja mentiin vielä aika hitaassa tempossa, jotta neiti oikeasti joutuu nostamaan ne kintut ja ponnistamaan, eikä vain kaahoteta esteiden yli pitkänä pötkönä. Seba väsähti tässä aika paljon ja olihan se hieman rankka tehtäväkin. jotkut hypytkin olivat sen oloisia että kuvittelin seban sanovan "YNGH" ja ähisevän ja puhisevan. Itsekkin ärisin kyydissä ties mitä "HOP HOP" ja " ÄP ÄP ÄÄ" :D pikkasen piti ärähellä ettei lyssähetä kesken innarin

Lopussa vielä mentiin linjaa 2 ristikkoa innarina, kaksi laukkaa ja okseri. Tässäkin ristikoilta okserille oli normaalia kapeampi väli, jotta joudutaan menemään lyhyttä laukkaa ja on pakko ponnistaa ylöspäin ja kerätä ne kintut. Yllättävän haastavaa tämäkin Seballe oli, varsinkin kun oli jo hieman väsy. Pari kertaa okseri kolisikin alas, mutta hienosti neiti yritti! Rehti hevonen.

Nythän meillä on teemana,ettei niitä loppuraveja oteta,koska ne menevät vain jännittyneeksi kipitykseksi..Loppuverkat siis kevyessä istunnassa puoli pitkin ohjin eteen alas..

Mielestäni hyppäämiset onnistui ihan OK. Mitenkään yllättävän hyvin eikä huonosti mennyt vaan iha OK. Muuta en Jempullekkaan oikein osannut sanoa :D
DemoniSeba
Laitan videokoosteen esteistä taas myöhemmin!
Hauskaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti