maanantai 31. lokakuuta 2011

Kauden viimeiset kisat!


Meillä oli lauantaina tallin väliset esterata harjoitukset. Korkeuden sai päättää ja valitsin 80-90cm. Vuokraajani meni ensin Seballa 60cm radan.

Rata oli vain 6 esteen suhteellisen helppo rata. Ei sarjaa, mutta yksi suhteutettu löytyi. Paljon oli pystyjä ja ne olivat 90cm korkeita. Seba oli AIVAN SUPER! Verkassa kerran puomi kolahti, jonka jälkeen Seba nosi kintut moitteettomasti. Jostain syystä itsekin hirveän hyvin hahmotin ponnistuspaikat ja osasin auttaa Sebaa valitsemaan hyvän paikan. Menimme radan siis puhtaasti ja rauhallisesti. Aivan varmasti oli yksi parhaista radoista mitä ikinä ollaan menty! Kuvia tulossa myöhemmin, kunhan vuokraajani ne laittaa sähköpostiin.

Ja nyt tuohon otsikkoon. Ilmoittauduin PoPRan kisoihin. Nämä ovat ainakin meidän osalta kauden viimeiset kisat, katsotaan sitten ensi vuoden puolella uudestaan. Menen nyt ainakin 90cm alueluokan, arvostelulla 367.1, johon juuri muutama minuutti sitten ilmottauduin. Harkitsen vielä menenkö 80cm luokkaa, joka on seuraluokka. Ilmoittautumisaikaa kuitenkin on vielä kaksi päivää.
Toivottavasti muuten keretään ennen kisoja klippaamaan tuo karvamammutti siistimpään kuntoon !

Tänään käytiinkin taas maastossa. Pikkuhiljaa saa jo nauttia tuosta maastoilusta. Ei taas pelätty rekkoja, eikä linkkejäkään, vaikka ne välillä vähän suhisee. Jarrut saisivat olla hieman paremmat niin avot. Mentiinkin kyllä aika reippaasti. Annoin Seban tarkoituksella venyttää ravia ja välillä Seba sortui laukalle, kun ei töppösissä mitta enää riittänyt :D Laukkailtiinkin pitempiä pätkiä kuin viimeksi ja reippaammin. KYLLÄ TYTTÖ NAUTTI!

Kengittäjäkin pitäisi ensiviikoksi soittaa, niin saa jo talvimonot alle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti