maanantai 12. syyskuuta 2011

Ja virtaa riittää

Kyllä huomaa kun syksyinen keil tulee ja ilmat viilenee.. Sen nimittäin huomaa hevosista. Nyt kun olen Ajaxia ja Sebaa liikutellut, on muuten tohinaa kerrakseen. Seban kanssa yritettiin tänään hieman maastoilla, mutta eihän siitä mitään tullut, kun pelottavaa oli jopa puissa heiluvat lehdet ja oksat..Kentälläkään ei saatu oikeastaan mitään aikaiseksi tuulisuuden takia. Pari kierrosta kenttää ympäri ravia ja muuten köpöttelyä.

Ajaxikin vaikutti juuri siltä, että " Mitä tää työnteko on?"

Poikaystävälläni oli viikonloppuna synttärit ja päätinpä heittää herran Seban selkään, kokeilemaan miltä siellä hevosen selässä tuntuu. Hienosti saatiin hevonen pysäytettyä, käskettyä eteenpäin, peruuttamaan ja kääntymään. Raviakin vähän kokeiltiin niin, että juoksin vieressä.


Tässä vielä video miten mallikkaasti neiti on, kun on aloittelija selässä, vaikka virtaa olisi muille jakaa. Koskaan se ei aloittelijoiden kanssa ole riehunut..hassu juttu..

2 kommenttia:

  1. Nikohan näyttää siltä kun se ois ollu hevosen selässä koko ikäsä :D

    VastaaPoista
  2. no äläpä muuta sano :D Yllättävän hienosti se meni..ihmettelin suuresti ku seba yritti vähä oikoo jostai tai kääntyä enne aikojaa ni Niko kojas senki kääntämällä ohjasta vähä takasi :D rupes aivot toimimaa :)

    VastaaPoista