torstai 21. heinäkuuta 2011

Pikapäivittelyä

Anteeksi pieni tauko päivittelystä. Ei ole kiireiden takia ollut innostusta päivittää,mutta nyt yritän taas panostaa..Ei tosiaan ole kyllä mitään kovin kummoista tapahtunutkaan. Seban entinen vuokraaja joskus alkuaikoina, on nyt muutaman kerran taas käynyt mukanani Seballa. Neiti on myös paljon parempi nyt ratsastaa edestä. On tosiaankin välillä kiva ja höyhenen kevyt, mutta silti ohjalla. Muoto tosin on vielä alaalla, mutta se ei vielä haittaa :)
Anteeksi kuvan laatu,aurinko paistoi matalalta ja suoraan päin.
Oltiin tosiaan KoRan seurakisoissa luokat 80cm ja 90cm, kisojen tarkoitus oli taas vain saada rutiinia alle, kun ei kovin hyvällä menestyksellä ole sujunut. 80cm tippui 2 estettä , mutta muuten neiti oli oikein hyvä. Vähän oli kyllä ratti hukassa. 90cm toisella esteellä jalustimeni lähti, enkä saanut sitä enää takaisin, jonka seurauksena 3 seuraavaa estettä tippui, koska en päässyt hyppyihin kunnolla mukaan. Päätin siis keskeyttää 90cm. Ainoana plussana tästäkin voi etsiä, että tulipahan taas reenattua koppiin menoa, sekä kisatilanteessa olemista.

Tänään sitten vedin pienen jälkitreenin. Kaverini oli tallilla mukana ja halusi kovasti nähdä kun hyppään. Hyppäsin hieman korkeutta. Päästiin Seban kanssa HELPOSTI 110cm yli. hyppykin oli sujuva. nostettiin vielä 120cm, jolloin neiti jo epäröi, mutta meni todella hitaasta vauhdista, lyhyestä laukasta, melkein paikaltaan (siltä se ainakin tuntui :D ) 120cm 2 krt yli.. On se jännä kun ei 80 ja 90cm esteillä nouse jalat.

VIDEOSSA SEBA 110cm

VIDEOSSA SEBA 120cm

Paremmasta hypystä ei valitettavasti otettu videota..Anteeksi oma sähellykseni..hirveää katsottavaa.. :( Itseäni jännitti aikalailla!

Hanne onneksi ensiviikolla pääsee valmentamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti