tiistai 5. heinäkuuta 2011

KoRa 3.7.2011 90cm

tyylinäyte miten puomit lenteli


 Käytiin nyt sitten KoRan kansallisissa pomppimassa se 90cm arvostelulla A.2.0
Verryttelyssä heti ensimmaiselle pysty-hypylle tuli kielto..ja toinen perään.. Sen jälkeen ajattelin että ei näin, koskaan ei neiti ole kisoissa verryttelyssä kieltänyt..Tämän jälkeen sitten lenteli puomit kun neiti tuli aina esteen juureen, kun ei kaukaa uskaltanut lähteä,enkä tietysti minäkään, kun alkoi olla jo epävarma olo..
Saatiin onneksi lopussa hyviä hyppyjä.

Rata alkoi hyvin, kun saatiin hyvä rytmi ja pää pysyi yläällä..Eka este hyvin, jonka jälkeen en edes muista mitkä tippuivat, mutta 4 estettä tuli alas.. Onneksi 2 viimeistä (okseria, jotka sujuvat paremmin) olivat puhtaita hyppyjä, niin rata sentään jäi puhtaisiin hyppyihin, jotka olivatkin hyviä hyppyjä..20virhepistettä kotiin..
En ollut kovin tyytyväinen..

Kisoihin lähtiessäkin lastattiin Sebaa puoli 6 asti ja koppiin saatiin vasta 15 yli..Kyllä oli hermot kireällä.peitettiin silmät, laitettiin puomit kopin sivuille ja vaikka ja mitä..neiti vain hypi pystyyn jne..tuokaan ei ikinä ole noin hankalaa ollut..Saatiin sitten koppiin liikuttamalla Seban yhtä jalkaa kerrallaan, niin että se oli jo puoliksi kopissa, kunnes sinne meni..kisapaikalla aloitettiin heti näin ja saatiin seba koppiin jo 20 min kuluessa..Jouduttiin kyllä välillä väistämään autoja ja hevosia, kun lastaussilta jouduttiin avaamaan tielle, pienen tilan vuoksi..sekin vaikutti asiaan.

Soitin itten äidille kisatulokset..vastauksena tuli :"Pitäisiköhän harkita myydä Sebaa ja ostaa osaavampi hevonen.Tuossahan turhautuu jo kummatkin"

Tätä täytynee harkita..vielä yritän kuitenkin tämän kisakauden, josko se siitä lähtisi rullaamaan. Täyttäähän Seba vasta 7 ja 4-vuotiaana laitettu satula selkään.

VIDEOTA TULOSSA LUULTAVASTI JO TÄNÄÄN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti