perjantai 6. toukokuuta 2011

pomppuilua

Käytiin  taas keskiviikkona Mian ja Ajaxin kanssa pitkä maastolenkki. Käytiin Tikkakosken keskustassa pyörimässä jalöydettiin tosi kivoja reittejä ja polkuja. Neiti käyttäytyi oikein mallikkaasti eikä mitään moittimista! Ajax pelkäsi puun juuriakin mutta neiti vain lonkotteli menemään :D

Lenkissä vierähti se 2 tuntia, mutta suurin osa lenkistä käveltiinkin. Yksi hiekkamäki laukattiin ja otettiin muutamia pieniä ravipätkiä.. Oli kyllä tosi kivaa..Hyvä fiilis kun uskaltaa Seballa taas maastoilla. Johtunee ehkä Ajaxista kun Ajax kuitenkin rauhallinen tapaus ja Sebaa auttaa maastossa paljon rauhallinen kaveri.

Eilen kuitenkin valmennus peruuntui ja ajattelin että hyppään itse. Mentiin aluksi ihan pientä ristikkoa ympyrällä verryttelyksi ja hain sellaisia hyppyjä että Seba hyppää sen pienenkin ristikon kaukaa. No se onneksi onnistui. Käytössä oli edelleen kuolain hackamore yhdistelmä.

En oo ihan mukana hypyssä :D


Sen jäkeen siirryttiin kahden esteen linjaan pysty-okseri jossa oli kolmen laukan väli. Vähän taas haettiin sitä oikeaa laukkaa sinne väliin pienemmillä esteillä, kunnes okseri oli jo metrin luokkaa. Alussa hieman kolisi mutta sitten tuli tosi monta hyvää suoritusta. Laukka löytyi niinkin hyvin että väli meinasi jäädä ahtaaksi, yleensä kun meille käy niin, että väli jää liian pitkäksi.



Sanna tuli sitten vielä nostamaan okseria niin rupesi homma kusemaan. Oltiin kuitenkin jo hypätty aika kauan ja hyviä hyppyjä.Lopussa otettiin pystykin pois ja tultiin okseria toisesta suunnasta ja laskettiin takaisin metriin.
Korkeammalla okserilla kun rupesi tulemaan kieltoja ja puomit lenteli ja kerran lensinkin päin tolppaa perse edellä ja suoraan kannattimeen. On muuten hienon näköinen pylly tällä hetkellä :D


Metriin asti oli loistavia hyppyjä joten päätin että jään nyt sitä jauhamaan hetkeksi aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti