sunnuntai 29. toukokuuta 2011

koulukisoissa??!?!?

:DDD
Kuvassa killerin radan jälkeinen fiilis...

Tosiaan lauantaina oli koulukisat tallilla,joissa mentiin se kn special. Verkassa oli loistava, tosi hyvin haki jopa hienoon muotoon. Tietysti juuri meidän suorituksen aikaan kentän viereisessä tarhassa toinen hevonen riehui ihan kunnolla pukkilaukkaa ja äänien kera. Just ja just sain Seban pysymään housuissaan. Lapussa lukikin, että hevonen oli jännittynyt ja kättä vasten. toinen suurempi virhe tuli laukannostossa, kun neiti nosti väärän laukan. Korjasi sen onneksi heti. prosentteja tuli 55.6, joka rataan verrattuna omasta mielestäni on vähän.

Jemppu sitten Seballa voitti perusmerkin, mutta luokassa olikin vain 3 ratsastajaa ja Jemppu kokenein,joten ei yllätyksenä tullut :) Seba saikin ruusukkeen siitä luokasta.

Tänään sitten hypättiin kahta pystyä pituushalkaisijalla. mentiin esteitä ns kolmikaarisella kiemurauralla. Mia oli huutelemassa mm. " älä kato esteeseen kato eteenpäin" kun se katse mielellään siihe esteeseen jää :D toinen oli "älä mieti ku mene" joten sehän meni siihen,että lauloin ja viheltelin kyydissä,jotta en liikaa keskittyisi siihen yhteen esteeseen vaan annan Seban vain vapaasti mennä. sieltä kyllä kolisi esteitä alas, mutta ennen estettä kun vähän spurttasi ja todella en liikaa keskittynyt ponnistuspaikkaan, enkä liikaa auttanut Sebaa sen paikan hakemisessa niin sujui paljon paremmin.

ensi viikolle luvattu niin kovia helteitä että maastoilu kutsuu :) Pääsin muuten Tikkakoskelle ravitallille töihin! JES!

Seballe vaihdoin ruokavalioon myös pelkän kuivaheinän, jotta laihtuisi vielä vähän.ennen syönyt säilöä ja tuoreempaa heinää..

1 kommentti: