torstai 24. maaliskuuta 2011

MIKÄ KAUHEA KELI!

Seba ja Hetan vesipullo =) kuva:2009
Aivan kamala ilkeä lumipyry. Ei tykännyt Sebakaan! Misa ei päässyt tänään valmentamaan, mutta sunnuntaina sitten. Rakentelin itse pienen tehtävän kentälle.. Puomi-ristikko-puomi-ristikko-puomi. Pistin sellaiset välit,jotta Seba joutuisi lyhentämään laukkaa. Ensin mentiin ihan ravissa, ettei tulla liian lujaa ja Neiti tajuaa, että välit ovat lyhyet. No olihan se ravissa tullessa vähän räpeltämistä :D
Laukassa sitten neiti ei millään malttanut pysyä lyhyessä paketissa, varsinkaan tehtävän aikana. Monta kertaa lösähdettiin heti ekaan hyppyyn ja rymisteltiin läpi miten sattuu.

"NYT PISTETÄÄN PONI NIPPUUN" Lyhyet ohjat,pohkeet kiinni ja pienen pienen pienen pientä laukkaympyrää ennen estettä ja linjalle. No johan päästiin muutama kerta ihan iisisti läpi. Eihän niitä pieniä ristikoita edes tarvinnut hypätä, mutta "sekottihan" se laukkaa.. Oli muuten yllättävän vaativaa Seballe. Täytyy siis ruveta reenaamaan paljon kokoamista esteillä!!

Oli muuten yllättävän paljon taas mörköjä kentällä näin alussa. Onneksi neiti kuitenkin malttoi pitkiä pätkiä mennä rennosti ja pyöreästi. Kyllä sitten haukotuttikin neitiä tallissa ja minäkin olin ihan puhki. Mentiinhän me puolitoistatuntia ja Todella haastavaa asiaa Seballe. Oli siellä tekemistä. Asiaa vaikeutti, kun jarrut hävisivät vähän väliä, niin ei oikein saanut edestä tatsia. Jouduttiin kokoajan uudestaan ja uudestaan hakemaan se kevyt jarru sieltä edestä.


Seba ekoja päiviä minulla. On hieman tullut tuota lihasta lisää =)
Onneksi näin päin. Vaikka on tuo mahakin kasvanut :D

Ei kyllä neiti hirveästi tykännyt, kun Toinen hevonen meni ympyrällä meidän estelinjan ympäri. Joutui välillä tekemään äkkistoppeja heti linjan jälkeen, kun toinen hevonen kurvasi eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti