keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Vuoden ensimmäinen estevalmennus.

Ja se valmennus meni hyvin. MUTTA tulipahan huomatua että Seba tarvitsee lisää kuntoa. Kyllä neiti jaksoi hyvin loppuun asti muuten, mutta keskittymiskyky meinasi herpaantua. Tosin oli niin keskittymistä vaativa tehtävä hevosella edessä, että ei paljon auttanut kuin keskittyä. Ja ihan yltäpäältä hikinen poni, niinkuin kyllä minäkin =)

Mentiin ensin ravipuomeja, jonka jälkeen tultiin ravissa sama systeemi, mutta muutama puomi oli nostettu kannattimille, jotta kinttuja joutuisi hieman enemmän nostamaan. Ravireenin jälkeen mentiin laukkapuomeja 4,5 ja 6 laukan väleillä. meinasi olla välillä hieman ongelmia kun mentiin liian lujaa. Neiti vähän innostui , mutta sehän on vain hyvä asia. laukkapuomien jälkeen siirryttiin pienehköön jumppasarjaan. Puomi-puomi-ristikko-ristikko-puomi-pysty. Sitä mentiin hieman eri korkeuksilla. ja hienosti neiti keskittyi.

Saatiin myös selville että heitän itseni helposti vinoon ja mutkalle, mutta saatiin sitäkin korjattua jo pelkän katseen avulla. ratsastettiinkin linjan jälkeen suoraan aitaan, enkä saanut kääntyä missään vaiheessa, vaan piti tapittaa tallin liukuovea. Myös käsieni asentoa ja istuntaani hieman korjailtiin.

TODELLA hyvä valmennus oli ja eipä ole pitkään aikaan itsekään saanut tuollaista rääkkäystä.
Maanantaina lähtee muuten Sebalta karvat ;) Klipperi hurisee

Sain Minnalta kuvia Sebasta ja minusta 29.8.2009, kun Seba oli ollut minulla vasta pari kuukautta. Kuvat estevalmennuksesta Killeriltä

kieli


Neiti nätissä kunnossa vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti